بچه ها امیدوارم خیلیا ببینن چون قراره کلی تایپ کنم
من شبا دیر میخوابم، یعنی وقتی همه خواب ان تا ساعت 9 صبح دقیقا منم همون ساعات بیدارم کل روز خابم، بعد امشب به زور مامانم قرص خوردم ک زود بخوابم، ساعت 10 رفتم بخوابم و خوابم برد، ساعت 11 بیدار شدم گفتم ماماااان مامااان بابا توی کمدامون دوربین گذاشته😐😐😐خواب دیده بودم 😐بعداونم هی میگفت خواب دیدی و اینا، رفتم کل کمدمو ریختم بیرون تا دوربینو پیدا کنم😐😐😐مامانم بزور منو گرفت برد خوابوند😐بعدش ساعت 12 و 30 بیدار شدم خیلی اروم رفتم پیش مامانم گفتم اریا رو بردن😐😐😐(اریا اسم موجود خیالیمه😐هیچکسم نمیشناستش😐) اونم شک کرد ک مستم یا چیزی😐همونطور ک داشتم میگفتم من اریامو میخوام اریا کجایی خوابم برد افتادم روی زمین😐بعدش مامانم با اجیم منو کشون کشون بردن توی اتاقم😐الان بیدار شدم رفتم بیرون دیدم مامانم میگه بهار جان زامبی ها نیومدن برو بگیر بکپ😐حالا من نیم ساعت داشتم فک میکردم ک قضیه چیه😐(هیچی از این اتفاقا رو یادم نمیومد😐😐😐)خیلیاتون میدونین که وقتی توی خواب حرف میزنیم یا راه میریم هواسمون نی😐و یادمون نمیمونه😐منم هیچی یادم نمیومد😐نیم ساعت اینا داشتن برام توضیح میدادن ک چی شده😐حالا بیا جمش کن ک اریا کیه😐گفتم هیچی اون داستان داره و الانم در خدمت شمام😐خب من بدنم با ساعت امریکا تنظیم شده با اونا میخوابم به شما چ؟؟😐😐؟؟😐؟😐؟😐دیه من چیز بخورم زود بخوابم 😐بچه ها الان دارم ب شما میگم خیلی بامزه نی ولی خودمون جرر😐
@ژیناگلمن