2777
2789

بچه ها امیدوارم خیلیا ببینن چون قراره کلی تایپ کنم

من شبا دیر میخوابم، یعنی وقتی همه خواب ان تا ساعت 9 صبح دقیقا منم همون ساعات بیدارم کل روز خابم، بعد امشب به زور مامانم قرص خوردم ک زود بخوابم، ساعت 10 رفتم بخوابم و خوابم برد، ساعت 11 بیدار شدم گفتم ماماااان مامااان بابا توی کمدامون دوربین گذاشته😐😐😐خواب دیده بودم 😐بعداونم هی میگفت خواب دیدی و اینا، رفتم کل کمدمو ریختم بیرون تا دوربینو پیدا کنم😐😐😐مامانم بزور منو گرفت برد خوابوند😐بعدش ساعت 12 و 30 بیدار شدم خیلی اروم رفتم پیش مامانم گفتم اریا رو بردن😐😐😐(اریا اسم موجود خیالیمه😐هیچکسم نمیشناستش😐)  اونم شک کرد ک مستم یا چیزی😐همونطور ک داشتم میگفتم من اریامو میخوام اریا کجایی خوابم برد افتادم روی زمین😐بعدش مامانم با اجیم منو کشون کشون بردن توی اتاقم😐الان بیدار شدم رفتم بیرون دیدم مامانم میگه بهار جان زامبی ها نیومدن برو بگیر بکپ😐حالا من نیم ساعت داشتم فک میکردم ک قضیه چیه😐(هیچی از این اتفاقا رو یادم نمیومد😐😐😐)خیلیاتون میدونین که وقتی توی خواب حرف میزنیم یا راه میریم هواسمون نی😐و یادمون نمیمونه😐منم هیچی یادم نمیومد😐نیم ساعت اینا داشتن برام توضیح میدادن ک چی شده😐حالا بیا جمش کن ک اریا کیه😐گفتم هیچی اون داستان داره و الانم در خدمت شمام😐خب من بدنم با ساعت امریکا تنظیم شده با اونا میخوابم به شما چ؟؟😐😐؟؟😐؟😐؟😐دیه من چیز بخورم زود بخوابم 😐بچه ها الان دارم ب شما میگم خیلی بامزه نی ولی خودمون جرر😐

@ژیناگلمن  

تو خوب نمیشی😂بت امید ندارم 

میفرستمت پیش اکبر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای من همش حرف میزنم اونشب بلنددد گفته بودم وااای یهو اومدن بیدارم کردن چته گفتم هیچی یاز خوابیدم چن دیقه بعدش باز گفته بودم اخییی باز اومدن بالا سرمخخخ

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

قشنگ تصور کردم ینی مردم از خنده😂😂😂😂یبارم پسر خاله من اونم مثه تو تو خواب راه میره رفته بود کلشو کرده بود تو میز تلویزیون خالمو نصف شبی بیدار کرده بود با داد ک بیا اینجا سگ هس😂