2777
2789
عنوان

یه پولی دارم بگید چه طوری حفظش کنم؟

123 بازدید | 10 پست

۱۲ تومن وام گرفتم واسه آی وی آف. ولی الان نمیخوام انجام بدم . این وام هم دراومد . سال دیگه میخوام ای وی اف کنم که تا اون وقت ارزش پول کمتر شده ای وی اف هم گرون تر .

طلا به دلایلی نمی تونم بخرم که بگم تبدیل کنم به طلا.

فقط به ذهنم رسید بذارم قرص الحسنه تا چند وقت دیگه وام بدن بیشتر بشه بتونم انجام بدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امانتدار خوبیم😎

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وام نگیر چون بازم پولت بی ارزش میشه بزار اسن بایدن بشینه سرجاش اگه اوضاع سکه دیدی خوب بود و ثابت مون ...

سکه و طلا آب کردنش سخته . ای وی اف هم وقتی دکتر بگه الان باید بکنی باید همون موقع باشه . نمیتونم همزمان بفروشم 

برو تو کار بورس.. سهم خوب بخر بزار بمونه تا یکی دو سال دیگه خودت باورت نمیشه ک چقد زیاد شده.. ولی دا ...

بورس بلدی میخواد . تا الان چند نفر رفتن بدون تجربه و بدبخت شدن . من بورس سر در نمیارم . از اینی که هست بدبخت تر میشم

بورس بلدی میخواد . تا الان چند نفر رفتن بدون تجربه و بدبخت شدن . من بورس سر در نمیارم . از اینی که ه ...

آره خوب اینم هست..واقعا بدون تجربه خیلی ریسکه ولی اگه میشد خیییییلی عالیه.. برو یکم آموزشش رو ببین استادای خیلی خوبی میتونی پیدا کنی واسه آموزش.. 

مشاوره پوست و مو رایگان🌹