2777
2789
عنوان

منو برای کنکور بدرقه کنید 💚

83 بازدید | 13 پست

جدیدا خیلی از وقتمو اینجا هستم

این تاپیک رو زدم که تا بعد از کنکور خودم خجالت بکشم

بیام 🙈برام سخته...دلم تنگ میشه براتون 💞

اما یه جمله ی قشنگ به من بگین تا بتونم تحمل کنم...🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که اومدی اینجا 💚

خواهش میکنم گلم .❤❤❤امشاالله یه رتبه خوب بدست میاری

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

خواهری قشنگم قبلا هم گفتم هیچی برای زن استقلال مالی نمیشه میدونی چرا چون به دنبالش اعتماد به نفس میاد آزادی میاد و همه ی چیزهای مطلوب پشتش ردییییف چیده میشن برات فعلا هم با این اوضاع تنها راه استقلال مالی گرفتن نتیجه ی خوب تو کنکور و بالتبعش وارد یه رشته ی عالی شدن رشته ای ک خودگردان باشه نه که منتظر بمونی که چ موقعی قراره آزمون استخدامی انجام بشه و..

ی رشته مثل داروسازی (علاقه ی تو انتظار من از تو❤)من ب امید وقتی روزای نبودتو تو سایت سپری میکنم ک بیای بهم بگی روژین من داروسازی قبول شدم منم برات ی رقص دو دستماله ی جوندار اینجا برم😁دلم برات تنگ میشه کلی اما اون خبر رو ک بهم بدی همشو میشوره میبره 

اگه بخوام راستشو بگم خیییییلی از تصمیمت خوشحال شدم خیییلییی بیشتر از خیلی..

آیندتو بساز زیبا ترینم.❤❤❤❤❤❤

از نتیجه ی کنکور بی خبرم نزار دعا میکنم برات از ته دلم به حق حضرت زهرا به اون رشته ای که خیریتت توشه و بهش علاقه داری برسی 

ئه‌وین داری توم گیانا