من طلاق گرفتم. یکی از خاستگاری قبلم وقتی فهمید اومد ابراز کرد دوباره بهم، چند روز اول با کلی با شوق و ذوق پیام میداد الان اصلا نمیده مگر اینکه خودم بدم جوابشم خیلی کوتاه میده. آره، باش، نه، اوکی..
واقعا خجالت میکشم خیلی دختر مغروری بودم قبلا این آقا همش دنبال من بود حالا من باید بهش توجه بدم اون سردی کنه.
احساس میکنم بخاطر طلاقم و فشارهای عصبی دوران ازدواج و طلاقم شکسته شدم و اعتماد به نفس ندارم و کسی منو نمیخواد حتی اونی که عاشقم بود و الکی وابسته میشم و آویزونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احساس میکنم بخاطر طلاقم و فشارهای عصبی دوران ازدواج و طلاقم شکسته شدم و اعتماد به نفس ندارم و کسی من ...
اره دقیقا چون بعد از طلاق هرکی ی محبتی بهت بکنه ادم تندی وابسته طرف میشه و بهش نیاز پیدا میکنه نزار این حس متوجه بشه ک بهش احتیاج داری بزار اون نگرانت بشه بفهمه با کسی هم نباشی برات مهم نیس ولی اینجوری طرز فکرش درمورد تون عوض میشه ک این به هرکسی زود دل میبنده