2777
2789
عنوان

وابستگی خلا عاطفی...

164 بازدید | 8 پست

من طلاق گرفتم. یکی از خاستگاری قبلم وقتی فهمید اومد ابراز کرد دوباره بهم،  چند روز اول با کلی با شوق و ذوق پیام میداد الان اصلا نمیده مگر اینکه خودم بدم جوابشم خیلی کوتاه میده. آره، باش،  نه، اوکی.. 

واقعا خجالت میکشم خیلی دختر مغروری بودم قبلا این آقا همش دنبال من بود حالا من باید بهش توجه بدم اون سردی کنه.

احساس میکنم بخاطر طلاقم و فشارهای عصبی دوران ازدواج و طلاقم شکسته شدم و اعتماد به نفس ندارم و کسی منو نمیخواد حتی اونی که عاشقم بود و الکی وابسته میشم و آویزونم

بهش پیام نده خودتو کوچیک نکن 

سعی کن خودتو سرگرم کنی 

منم  اوضاع روحیم افتضاحه ولی چه میشه کرد

اگه میتونی برو پیش روانشناس کمکت میکنه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم بخاطر طلاقم و فشارهای عصبی دوران ازدواج و طلاقم شکسته شدم و اعتماد به نفس ندارم و کسی من ...

اره دقیقا چون بعد از طلاق هرکی ی محبتی بهت بکنه ادم تندی وابسته طرف میشه و بهش نیاز پیدا میکنه نزار این حس متوجه بشه ک بهش احتیاج داری بزار اون نگرانت بشه بفهمه با کسی هم نباشی برات مهم نیس ولی اینجوری طرز فکرش درمورد تون عوض میشه ک این به هرکسی زود دل میبنده

شما هم طلاق گرفتی؟خیلی بده آدم احساس کمبود داره 

نه عزیزم مجردم

اما زندگی هرکسی بالاخره یه سری سختی هایی داره که باید باهاش کنار اومد

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
نه عزیزم مجردم اما زندگی هرکسی بالاخره یه سری سختی هایی داره که باید باهاش کنار اومد

اصلا باورم نمیشه منی که این همه مغرور بودم و از خودم تعریف نباشه دنبالن بودم. بعد طلاقم معطلم یکی بهم توجه کنه آویزون شم 

اصلا باورم نمیشه منی که این همه مغرور بودم و از خودم تعریف نباشه دنبالن بودم. بعد طلاقم معطلم یکی به ...

بهتره بری پیش روانشناس این حست طبیعیه اما ب مرور کمتر میشه