2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم دراومد اما اخرش کارشو درست انجام دادم.عکسم میزارم

وای وای نگو شوهرم روانیپ گرده بس که ایراد گیر دیروز سر اینکه چرا سر سفره آب نیاوردم دعوامون شد خیلی هم بد دهنه خدایی

بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم  
همسرم بشدت تو کار و درس سخت گیره دوست داره همه چی با برنامه و نظم و درست پیش بره همیشه میگم خدارو ...

منم یه مشتری اینطوری داشتم کل یه هفته درگیر کارش بودم

چندبار به خواستش مدلو تغییر دادم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
وای وای نگو شوهرم روانیپ گرده بس که ایراد گیر دیروز سر اینکه چرا سر سفره آب نیاوردم دعوامون شد خیلی ...

ای بابا چه سخت😔

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
منم یه مشتری اینطوری داشتم کل یه هفته درگیر کارش بودم چندبار به خواستش مدلو تغییر دادم

میدونم چی میگی شوهرم کافیه یه کار بیرون بده بیچاره اون آدمی که میخواد کار همسرو انجام بده 🤦