2777
2789
عنوان

سوراخ دوم گوش

173 بازدید | 18 پست

خانوما میخوام گوشمو دوباره سوراخ کنم 

سوراخ اول را وقتی خیلی بچه بودم انجام دادم 

یعنی دردش یادم نیست

الان میترسم درد داشته باشه

اونایی که تجربه دارن میشه راهنماییم کنید که چجوری از گوش تازه سوراخ شده مراقبت کنم

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کدوم از گوشامو ۴ تا سوراخ کردم همزمان 

یعنی ۸ تا

درد داره باید تحمل کرد 

پماد چشم ویتامین آ میزدم 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
من هر کدوم از گوشامو ۴ تا سوراخ کردم همزمان  یعنی ۸ تا درد داره باید تحمل کرد  پماد چشم ...

چه جرئتی داری

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤

دردش یه لحظس 

اونی که میخاد سوراخ کنه با سوزن تمیزو بدون استفاده سوراخ کنه 

ینی یه سوزن تمیز برای یه گوش و یه سوزن برای گوش دیگه

پمادی که فکر میکنم احتمالن اسمش تیتراکسلین یه همچین اسمی داش از اونم بزن 

من خودم گوشم دو سوراخه اس 

نمک و روغن یه مقدار خیلی کم با هم مخلوط کن بزن گوشت اگه پماد تهیه نکردی

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤