اگر دوست داشتید اینجا با هم تجربیاتمون رو در میان بذاریم اینکه تو مرحله آشنایی به چه چیزهایی بیشتر تو رفتار و گفتار طرف مقابل دقت می کنید، چه سوالات مهمی هست که به نظرتون حتما باید پرسیده بشه، چطوری نامحسوس طرف رو تست می کنید 😀 کجاها میرید معمولا و میزان صمیمیت در این مرحله چقدر باید باشه به نظرتون؟ اگر دوست داشتید بفرمایید شاید نکته ای باشه که به درد بقیه بخوره
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
می دونید ببشتر میخوام بدونم از رو رفتار چطور میشه بیشتر فهمید تا گفتار. چون خوب همه اولش از خودشون خ ...
من بعد خواستگاری با خانواده رفتیم شهرستان برای تحقیق و دیدن خونه زندگیشون...که متوجه شدم حرمت مهمان ندارن، پاشون جلو مهمان دراز میکنن، مبادی آداب نیستن وقتی برگشتیم بابام گفت جواب رد بده..
واقعا رفت و آمد تاثیرش زیاده
السلام علیک یا بقیه الله "عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید