2777
2789
عنوان

دختر خانم هایی که در مرحله آشنایی پیش از ازدواج هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 35 پست
من فهمبدم تفریحی تر یا ک مصرف میکنه در اوج عشق و وابستگی و...... کات کردم هنوز خودم شوکه م

توی حرفاش فهمیدی یا ازش چیزی دیدی؟ ببخشید به حساب تجربه میپرسم .

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

زیادباهاش بیرون برو من چندبار باهاش دعوا راه انداختم تاواکنششو ببینم چندبارچشم پاکیشو تست کردم و وسایل خریدم رستوران اینا زیادمیریم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوگل کن سوالای خوبی میاد جدی میگم ولی مثلا من پرسیدم نظرتون درباره دانشگاه رفتن و شاغل بودن خانوم چ ...

خیلی سرچ کردم و اون سوالای اصل کاری رو که معمولا همه جا مشترکه پرسیدم تقریبا. فقط میخوام بدونم سوال خاصی هست که شاید جایی زیاد روش مانور داده نشده 😀 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
می دونید ببشتر میخوام بدونم از رو رفتار چطور میشه بیشتر فهمید تا گفتار. چون خوب همه اولش از خودشون خ ...

من بعد خواستگاری با خانواده رفتیم شهرستان برای تحقیق و دیدن خونه زندگیشون...که متوجه شدم حرمت مهمان ندارن، پاشون جلو مهمان دراز میکنن، مبادی آداب نیستن وقتی برگشتیم بابام گفت جواب رد بده..

واقعا رفت و آمد تاثیرش زیاده

من عزیزم پسر عموم هس شناخت کلی و خوبی ازش دارم ولی خوب با صحبت کردن بیرون رفتن به مرور اخلاق میاد دس ...

چه خوب پس خیلی ساله هم رو می شناسید. خوشبخت بشی عزیزم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چه خوب پس خیلی ساله هم رو می شناسید. خوشبخت بشی عزیزم

اره ولی من خیلی دو دل هستم نمیدونم چرا 

ممنون توهم عزیزم 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
مثلا اون پرسید اگر مشکلی بین زن و شوهر پیش بیاد به نظرتون باید چیکار کرد؟ چ نوع موسیقی گوش میدین؟ تو ...

ممنون عزیزم چه سوال خوبی من اصلا نپرسیدم تنها باشه معمولا چیکار می کنه

چند بار بوشو حس میکردم میگفت دوستام کشیدن بوش گرفتم...تا اینکه توی وسایلش دیدم

واقعا موردی نیست که آدم چشم پوشی کنه..خدا رو شکر به موقع متوجه شدی.

زیادباهاش بیرون برو من چندبار باهاش دعوا راه انداختم تاواکنششو ببینم چندبارچشم پاکیشو تست کردم و وسا ...

خدایی نمی دونم چطوری دعوا راه بندازم این یه مورد رو مشکل دارم 😀 آخه اصلا آدم دعوایی نیستم یادم نیست آخرین بار با کی سر چی دعوا کردم. 

کسی معرفمون بود ما شش ماه دورا دور همکار بودیم ولی ارتباط چندان نداشتیم ..بعدش که معرفی شدیم برا ازد ...

ای جانم عزیزم. چه خوب که اولش متوجه شدی مشکلشون رو. انشاالله با فرد بهتر و مناسب تری آشنا میشی

من بعد خواستگاری با خانواده رفتیم شهرستان برای تحقیق و دیدن خونه زندگیشون...که متوجه شدم حرمت مهمان ...

بله صددرصد رفت و آمد خیلی مهمه. باید فرهنگ رفتاری خانواده ها همخونی داشته باشه