2821
2789
عنوان

رفتم جهیزیمو اوردم

1320 بازدید | 58 پست

امروز مامور گرفتیم رفتیم دیدم ماشینش دم دره زنگ زد به گوشیش درو پارکینگو باز کرد بعد گفت من راهتون نمیدم تا بابام بیاد صبرکردیم با وکیلاشون تماس گرفتن شوکه شده بودن تواین حین مامانش اتو و غذاساز و جاروبرقیو سینی هامو سرویس ارکوپالمو با چرخ خیاطی گذاشت تو اسانسور برد بالا توخونش بعد که باباش اومد نمیزاشت بریم داخلو میگفت من اطلاعاتیم و فلانم توچه ماموری هستی نام و نشون نداری

ماموره هم دستبندشو دراورد گفت واستا همینجا بازداشتت کنم زنگ بزنم گشت بیاد ببرت بازداشتگاه تا متوجه شی مامور کیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خب منم فکرکنم تا۱ ماه دیگه برم بیارم،چندسالته؟بچه داری؟جای مادرشوهرت زندگی میکردی؟چراوسایلاروببره خونش؟؟حالاواقعاپدرشوهرت ماموره؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

جارو برقیت☹☹☹

شکایت کن 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نميدونم چطوري دلش مياد وقتي زندگي پسرش نابود شده از اونا استفاده كنه

بعضيا انگار ادم نيستن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بعد گفت برین قفلساز بیارین تا باز بتونن چنتا تیکه دیگم ببرن حتی مامانش باز اومد پایین با چادر بزرگ ک زیرچادرش کنه ببره دید سرهنگه اونجا نگاش میکنه جمع کرد رفت بالا 

بعدهمش باباش میگفت میکشونمت پای اعدام فلانت میکنم 

خب چرا مامور بگیری؟واجبه؟نمیشه خودمون بریم🤔🤔

باید صورتجلسه بشه. پس فردا هزار جور تهمت میزنن ک توو خونم فلان چیز بوده دزدیده خانمم و... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
باید صورتجلسه بشه. پس فردا هزار جور تهمت میزنن ک توو خونم فلان چیز بوده دزدیده خانمم و... 

آهان

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

خاک برسرشون دزدای کثیف به لباسای من رحم نکرده بودن واقعااینجورادماگشنه هستن

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز