2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی و دندون بیان خواهش میکنم نیاز بهه کمکتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 39 پست
مگه تو رشتت ریاضی نبود؟؟؟ به جای گشتن تو سایت برو درس بخون کی گفته همش پول یا هوشه  من خودم پا ...

من کاربریو با خواهش از دختر همسایه قرض کردم تو سایت نمیگیردم دوروزه دستممه تا کمک بگیرم 

دارم باگریه تایپ میکنم انقد غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید اینهمه انلاینن توروخدا راهنماییم ...

الهی عزیزم کنکوری بودن سخته خودش به تنهایی , منم خیلی گریه میکنم , تو تنها نیستی به خدا خیلی ها هستن که شرایط بدی دارن ولی قوی هستن قوی باش , اراده کن ایمان داشته باش , با توجه به چیزایی که گفتی باید بسته اینترنت داشته باشی و از روی گوشی پی  دی اف کتابا رو بخونی یا اینکه دست دوم بگیر , نگران نباش گریه هم نکن امید داشته باش مدته باقی مونده وقت خوبیه ولی تمرکز بالا باید داشته باشی

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم باگریه تایپ میکنم انقد غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید اینهمه انلاینن توروخدا راهنماییم ...

چرا نتونی گلی ،هوششو که داری میمونه فقط پشتکار و تلاش من خودم یازدهم تجربیم واسه کنکورمم هیچ کلاسی تا الان نرفتم و نخواهم رفت

هرچی خدا بخواد میشه 

خیلیا تو دوسه ماه آخر قبول میشن 

خیلیا هم عین برادرمن تیزهوشان میخوند قلمچی هم تراز زیر هفت هزار نداشت دوستش که با هم تو یه سطح بودن اون رتبه پنج شد برادرمنم از استرس خون دماغ شد ورقشو باطل کردن الانم دنبال بورس گرفتم از دانشگاهای خارجیم میخوایم بفرستیمش خارج

عزیزم من کمابیش تو تاپیکهای شما بودم ولی شما هربار یه چیزی می گی؟

بالاخره میخوای مهندسی بخونی؟

میخوای پزشکی بخونی ؟

پول نداری؟

درآمد خوب داری؟

میخوای دکترا بگیری؟

دیپلم داری؟

بالاخره کدومش درسته؟؟؟

خودتو سر درگم نکنی ها یه منبع رو درست بخون وقت اوردی یه منبع دیگه هم بخون , خدا هست میبینه تلاش هاتو , همه وقتتو بذار بعد از کار درس بخون 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
الهی عزیزم کنکوری بودن سخته خودش به تنهایی , منم خیلی گریه میکنم , تو تنها نیستی به خدا خیلی ها هستن ...

اگه بگم شرایطمو میشینین زار میزنین برام ولی بجاش کمکم کنین چطور بخونم چه کتابی بخونم چجوری بخوم من فق ۶ ماه وقت دارم دیگه اجازه نمیدن کنکور بدم 

عزیزم من کمابیش تو تاپیکهای شما بودم ولی شما هربار یه چیزی می گی؟ بالاخره میخوای مهندسی بخونی؟ میخ ...

این کاربری من نیست از همکلاسی مدرسم گرفتم این کاربریو چند نفر استفاده میکنن من فقط دوروزه گرفتم کمک بگیرم تا از این بدبختی نجات پیدا کنم

اگه بگم شرایطمو میشینین زار میزنین برام ولی بجاش کمکم کنین چطور بخونم چه کتابی بخونم چجوری بخوم من ف ...

برای زیستت خیلی سبز بخون , برای ریاضی مهر و ماه , برای شیمی گاج یا مبتکران , برای فیزیک گاج , عربی خیلی سبز جامع , دینی گاج جامع , زبان مبتکران جامع , فارسی میکرو طلایی جامع یا موضوعی نشر الگو , حتما نوتروفیل رو توی تلگرام سرچ کن عزیزم , دکتر عبدالرسولی سرپرستی میکنن تیم رو و هرشب بچه ها گزارش کار میفرستن و دکتر رایگان مشاوره میده بهشون و کمک میکنه بهش بگو شرایطتو حتما راهنماییت میکنه عزیزم 

دیگه گریه نکن , خیلی ها شرایط مشابه تو دارن و توی کنکور موفق میشن پس باور داشته باش خودتو 

گفتی چهار سال درس نخوندی??دوازدهمتو تموم کردی ?