2777
2789
عنوان

دلوینت عزیز

286 بازدید | 26 پست

پستهاتو خوندم.تو میتونی .بیماریتو شکست میدی.همه ما ادمها چیزی داریم که باید شکستش بدیم.امید داشته باش.کاش در مورد بیماریت توضیح میدادی.خدا بر هر کاری تواناست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم😈فقط بیماری قلب خوب نمیشه هیچوقت

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
امیدوارم😈فقط بیمار قلب خوب نمیشه هیچوقت

سلام بچه ها ممنون 

بیمار قلب چیه 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
@دلوینت     عزیزم چیزی شده؟😢🤕

جریان مریضیم  

ممنون از تو و دختر لاکچری  و اسی

من قفل هست تاپیک هام  چون ی عده دوس ندارن . 

بازم حلال کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
سلام بچه ها ممنون  بیمار قلب چیه

سلام،خوبین؟منظورم قلب انسانها اگه بمیره بشکنه، سیاه بشه،هیچوقت هیچ چیز خویش نمیکنه 😈🖤🖤🖤

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
اخرين جلسه يزشيمي درمانيش بوده و منتظر جواب ازمايش هاش 

😢😢🥺

عزیززززم

انشااله خوب میشی🤍

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
جریان مریضیم   ممنون از تو و دختر لاکچری  و اسی من قفل هست تاپیک هام  چون ی عده دوس ...

🥺🥺عزیزم انشاالهخوب میشی هر چ زودتر🥺🤍

جان هر زنده دلى،زنده به جانى دیگریست.کاش بعضیا بفهمن رک بودن با بی ادبی فرق داره.کاربری دست کس دیگری بود وتاپیک‌ها مال من نیست  
سلام،خوبین؟منظورم قلب انسانها اگه بمیره بشکنه، سیاه بشه،هیچوقت هیچ چیز خویش نمیکنه 😈🖤🖤🖤

آها 🙏🙏گفتم مبادا  من قلبی شکستم  ..... 

ممنون بچه ها لطف کردین 

من لایک تون کردم و براتون 3 کوثر خوندم . 

لطف کردین دوستان 

جریان مریضیم   ممنون از تو و دختر لاکچری  و اسی من قفل هست تاپیک هام  چون ی عده دوس ...

عزیزمم ان شاءالله هر چ زودتر خوب میشی با این قلب مهربونی ک داری💙

سر نمازم دعات کردم🧡😘

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....