2777
2789
عنوان

شوهرم از زن گرفتن پشیمونه

7383 بازدید | 84 پست

یک ساله عروسی کردم توزندگیمون مشکلی نیست اما شوهرم از زن گرفتن پشیمونه میگه نسبت به زن دلسرد شده حتی به حدی که رابطه جنسی هم دوست نداره ،، میگه تو هیچ مشکلی نداری تو خیلی خوبی ولی من زن دوست ندارم ، یه بارم میخواست طلاقم بده اما من راضی نشدم کلی دعا کردم که پشیمون بشه ،، کسی بوده مثل من باشه ؟ بعدش چی شد ؟ دعایی هست بخونم هم شوهرم حالش خوب بشه خیلی ناامیده هم منو دوست داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت تمام ازدواج ها یک غلط کردمی هست   

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀

عزیزم همسر رفتارهای دیگه داره؟ شاید دچار اختلال هورمونی شده

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97