2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا پنه آلفردو 

ماکارونی قارچ و گوشت 

قارچ سوخاری 

قارچ کبابی 

ترشی قارچ ( قارچ و توی اب نمک و سرکه میریزن خوشمزه است ) 

سوپ شیر 

بندری ویژه 

پیتزا و لازانیا و ذرت مکزیکی ام پنیر پیتزایی ان ولی خوبن 

اگه تازه خریدی یه ظرف در دار محکم و کفش و دستمال کاغذی بچین یه ردیف قارچ بچین بعد باز دستمال کاغذی تا قارچا تموم شن روشونم دستمال کاغذی بچین بعد درشو ببند تا دوماه سالم می مونن بدون اینک سیاه شن یا کپک بزنن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اسی بااجازه.دوستان،من پالتو سوئیت دادم دوختن برام،۴۳۵ درومد،اینستا میبینم زدن ۲۸۰،۲۹۰،اینا،من خواستم ...

عزیزم دختر دختر عمه ام لنگه ی پالتوی منو گرفته بود ۳۸۰ولی تمام پرز داده بود.من جنسش حتما فرق میکنه هیچ ارزونی بی علت نیست....من پارچه خریدم متری ۱۲۰سوییت...

اسی بااجازه.دوستان،من پالتو سوئیت دادم دوختن برام،۴۳۵ درومد،اینستا میبینم زدن ۲۸۰،۲۹۰،اینا،من خواستم ...

دستمزد چقدر دادین؟ معمولا آدمایی که سایزشون مناسب نیس میدن خیاط بدوزه. خیاط چون تکی اندازه میگیره تکی الگو در میاره تکی برش میزنه زیاد دستمزد می گیره هزینش زیاد میشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم دختر دختر عمه ام لنگه ی پالتوی منو گرفته بود ۳۸۰ولی تمام پرز داده بود.من جنسش حتما فرق میکنه ه ...

وای منم دقیقا ۱۲۰خریدم😍😍،پس جنسشون فرق میکنه با اون یکی قیمتا،اخه من اینستا نگاه میکنم دقیق شبیه پالتوی من،از نظر جنسش میگم،اما خیلی پایین زده،منم تعجب میکنم که چرا اخه،این همه تفاوت،پشینون شده بودم از دوختش،از هر کی هم میپرسیدم میگفتن نه پالتو سوییت قیمتش همینه،ارزونه☹الان با دین پیامت خیلی خوشحال شدم عزیزم😘😘

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
دستمزد چقدر دادین؟ معمولا آدمایی که سایزشون مناسب نیس میدن خیاط بدوزه. خیاط چون تکی اندازه میگیره تک ...

نه خیاط من کمتر گرفت،۱۳۰ تومن،خودمم مانکنم،حمل برخودستایی نباشه.اینستا میبینم زده پالتو سوئیت ۲۹۰ اینا،تعجب میکنم،اخه من گفتم بدوزم که ارزون دربیاد،اما دیدم اینجوری،نمیدونم☹

نه خیاط من کمتر گرفت،۱۳۰ تومن،خودمم مانکنم،حمل برخودستایی نباشه.اینستا میبینم زده پالتو سوئیت ۲۹۰ ای ...

یا پارچتون بهتر بوده یا هم نمی دونم .ما سال 92برای همسرم که ماشاءالله خوش اندامه یه کت شلوار گرفتیم 280 . یعنی دوخت پارچه همه چی عالی. بعد برادر شوهرم برای همسرم از مکه پارچه کت شلواری آورده بود گفت حتما بدوزش پارچش خیلی خوبه . ما هم پرس و جو کردیم دیدیم گرون میدوزن بالخره یه خیاط مثلا خوب ارزون قیمت پیدا کردیم که ازمون 250 گرفت . اصلا شلوارش جوریه که تنها بپوشی یه جوری میشه یعنی دوخت و دوزش ایرادی نداره ها. ولی فکر کنم متد الگوش یه جوریه که جالب نیس . حالا حساب کن کت شلوار دامادی به اون زیبایی و با جنس و رنگ عالی 280 بعد پارچه کادویی  به علاوه خیاط ارزون به علاوه کت شلوار معمولی 250 که اگه پارچرو خودمون میدادیم گرونتر هم در میومد. با اینکه خودم خیاطی 1.5 سال رفتم و مدرک دارم ولی به نظرم تک دوزی جز در موارد خاص ارزش نداره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای منم دقیقا ۱۲۰خریدم😍😍،پس جنسشون فرق میکنه با اون یکی قیمتا،اخه من اینستا نگاه میکنم دقیق شبیه پ ...

ولی من خودم دوختم پول خیاط ندادم...😜

نزدیک بودیم واست میدوختم دوست جونی...

من چتد رنگشو دوختم..آبی کاربنی ...سبز زیتونی...مشکی...از پارچه هام مونده میخوام با چرم ترکیب کنم ببینم چی از اب در میاد...مدل های قشنگی داره چرم و سوییت..اگه اینستا داری برو پیج شیک پوشیم انگلیسی بزن...مدل های جالبی داره واسه ایده خوبه

ولی من خودم دوختم پول خیاط ندادم...😜 نزدیک بودیم واست میدوختم دوست جونی... من چتد رنگشو دوختم..آب ...

مرسی عزیزم😘چه خوب که خیاطی بلدی،خوشبحالت،منم دوس دارم برم کلاس و یاد بگیرم،ببینم کی میتونم بدم.

درسته خیاط من پول زیادی نگرف،۱۳۰ تومن گرف،اما من بازم میخوام بدم برام لباس و پالتو بدوزه،ببین برا هرکدوم ۱۳۰ بدم تا کجا میره،کاش خودم بلد بودم☹