2777
2789
عنوان

خودکشی

254 بازدید | 18 پست

دوستان درباره خودکشی خیلی پرسیدم اسم چندتا قرص پیدا کردم ولی هرجایی نمیشه گیر اورد اونا رو 

شما میشه راهنمایی کنید راه خودکشی بدون درد رو ی چیزی که بشه بهش دسترسی داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه ولکنااا تنها راه خلاصی از مشکلات این نیس ک خودت سعی کن مشکلاتو حل کنی راهش این نیس به زندگیت ادانه بده زندگی خعلییی قشنگه

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊

درکت میکنم عزیزم 🙂💔

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

نمیخام از خودم بدم‌میاد

از زندگیم بدم‌میاد از تموم ادمای اطرافم متنفرم هر کدومشون ی جوری دلمو میشکنن

به اینونتیجه رسیدم خدا هیچ جای زندگیم‌نیست خیلی ظالمه خیلی

بنظرت قرص برنج کجا میتونم تهیه کنم!؟

نمیدونم واقعا عزیزم 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
چون هرچبو دوس داشتم خدا ازم گرفت جاش اتفاقای دیکه ای افتاد ولی از بس هر روز دلمو میشکنن خسته شدمبخد ...

بگم درکت میکنم دروغ گفتم ..فقط میگم تحمل کن روزای خوب میاد

I would love to be kind to me, i saw with all kindness