2821
2789
عنوان

تحمل کنم یا طلاق بگیرم

1844 بازدید | 78 پست

۲۰ ساله ک ازدواج کردم  با شوهرم از اول تفاهم نداشتیم بخاطر دخترم تحمل کردم شوهرمم فکر و خیالش پیش یکی دیگس از اول بهم محبت نداشتو  خیانت میکرد به من میگه فقط بشین خونه بچه هاتو بزرگ‌کن کارای خونه رو بکن دیگه تحملم تموم شده افسردگی گرفتم از دستش   ولی  دقتی به خانوادم‌میگم میخام‌طلاق بگیرم نمیزارن یا میگن کسی زیر سرته ک میخوای بری بشین بساز با دوتا دختر کجا میخوای بری بخاطر همین موندم 

مث منی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه حرفه یاد بگیر کسب درآمد کن تو که چندسال تحمل کردی چند سال دیگه م روش خودتو که بستی درخواست طلاق بده

خونوادتم مهم نیست چی میگن چون اون موقع دستت تو جیبته

من نمیدونم وقتی یه نفر تو قلبشونه و فراموشش نکردن چرا ازدواج میکنن😐

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

منم دقیقا مثل شمام . ۱۷ ساله ازدواج کردم از روز اول ازدواج پشیمون شدم ...ازدواج سنتی تو دو هفته اشنایی و عقد ....در تمام این ۱۷ سال افسردگی و دعوا ....الان که خداروشکر رو پای خودم وایسادم و مستقل شدم به شوهرم گفتم طلاق گفت زیر سرت بلند شده دوباره تحمل کردم ..‌‌خونوادم هم پشتم نبودن و تیستن....الان هم مهریم کذاشتم اجرا اما شوهرم هیلی بده میگه مهریه نمیاد مجانی بیا ژلاق بگیر برو . حتی در خونه قفلش عوض کردع که من نرم بچه هام ببینم

تامیتونی فعلا خوش بگذرون وواسه خودت طلاجمع کن

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
مث منی

شما چرا طلاق نمیگیری؟ بچه کوچیک داری؟ 

یادمه توی یه تاپیک هنر خیاطیت رو دیدم چرا از طریقش کسب درآمد نمیکنی که مستقل بشی و بتونی ب مرور شرایط طلاق رو جور کنی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز