2777
2789
اگه مادرشوهر را خفه کنیم اعدام میشیم اسی..اگرم تقصیرخودش باشه زبون دارزی کنه چی؟؟؟😬

توی هر خانواده ای ک دیدم مادرشوهر یا دخالت داشته یا دعوا... یا بی احترامی که معمولا ما زنا به احترام شوهر و اینکه اون مادرشوهرمون هست هیچی نمیگیم

ولی سعی کنید اجازه ندید تو زندگیتون دخالت کنه

از ماجراها و موضوعاتی و مشکلاتی ک تو طول زندگی براتون پیش میاد بهشون نگید حداقل در ظاهر زندگی شادی داشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی هر خانواده ای ک دیدم مادرشوهر یا دخالت داشته یا دعوا... یا بی احترامی که معمولا ما زنا به احترام ...

شوخی کردم گلم بارم مرسی وقت گداشتی جواب دادید❤❤❤

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
توی هر خانواده ای ک دیدم مادرشوهر یا دخالت داشته یا دعوا... یا بی احترامی که معمولا ما زنا به احترام ...

عزیزم شوهرم نزدیک یماهه باهام قهره چون تازه فهمیده من بامامانش قهرم.

براش توضیح دادم مامانت توی خونش بهم بی ادبی کرده وحرف زشت زده منم نمیتونم بازبهش احترام بزارم.

میگه حتمامقصر توبودی حتما مدل حرف زدنت خوب نبوده.شوهرم همش دنبال مقصر میگرده که اونم منم.

کلا مادرشوهر خوبی ندارم وموذیه شوهرمم میدونه رابطش با من خوب نیس ولی نمیخاد پشت زندگیش وبچه ش وایسه.

یماهه زندگی رو واسه دوتامون تلخ کرده،من چیکار کنم.شوهرم آدم بی منطقیه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰