2777
2789
عنوان

شیر خشک بیومیل سوی ؟

2007 بازدید | 12 پست

سلام خانوما پسرم چهارماهشه شیر نان میخوره 

ب پروتین گاوی حساییت داره صورتش همش جوش میزنه و خیلی اب از دهنش میاد 

دکتر شیر نان haداد. اما دوست نداشت و نمیخورده 

واسه شیر خوزدن خیلی اذیتم میکنه و اصلا دوست نداره شیر بخوره 

میخوام بهش بیومیل سوی بدم کسی ب بچش داده ؟ 

وزن گیریش خوب بوده ؟

یبوست نمیاره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرتون هر چند ساعتی چند سیسی شیر میخورد

خیلی کم میخورد.البته شیر خودمم میخورد..تو دو سالگی روزی سه بار هر بار ۱۲۰ سی سی میخورد..این دیگه نهایتش بود

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
خیلی کم میخورد.البته شیر خودمم میخورد..تو دو سالگی روزی سه بار هر بار ۱۲۰ سی سی میخورد..این دیگه نها ...

چقد کم

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
پسرتون هر چند ساعتی چند سیسی شیر میخورد

من ببلاک ۲میدم هروقت احساس کنم گرسنشه بهش شیر میدم ساعتو اصلا نگاه نمیکنم ۱۲۰سی سی یا همون۴پیمانه شیر واسش درست میکنم گاهی همشو میخوره‌گاهی یکم‌ تهش‌میمونه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.