2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چه بد

به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم. به هرچیزی یا هرکسی که دنیای مرا زیبا و حال مرا خوب میکند.  و می خندم، به روی تمامِ روزهای خوبی که در راهند، اتفاقات خوبی که خواهند افتاد و آرزوهایی که برآورده خواهند شد، شاد بودن یعنی همین، که زندگی را سخت نگیرم، که حال من خوب باشد.......

خوب الان حیف کلمه عشق نیست رو‌این آدم میزاری؟ اتفاقا الان باید کلا از چشمت افتاده باشه، حیف برچسب شکست عشقی که واسه همچین آدمایی استفاده کنی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

عامو بیخیالش شو.اینکه اسمش عشق نیست.بندازش اون‌دور دورا تا لولو ببرتش.حیف زندگیه آدم که به خاطر بقیه تلف بشه.مرد واقعی که دزدیده نمیشه.ینی من جای تو‌میبودم محل چیزم بهش نمیذاشتم،گریه هم نمیکردم،غصه هم نمیخوردم.توکه رفیق نیمه راه نبودی اون خودش جایی که براش‌مناسب بوده پیاده شده.این آدم مربوط گذشته هات هست نذار آیندتو خراب کنه.

.....