2777
2789

سلام من دخترم ده ماهشه اکثرا دیده بودم بچه ها از پایین دندون درمیارن منم منتظر پایینی ها بودم دیدم از بالا داره درمیاره همزمان دوتا بالایی هارو دراورده بغلی هاشم سفیدشدن احتمالا تاچندروز دران نگرانم کرده راستش اخه چهارتا باهم اونم از بالا . نی نی های شما چطور بودن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من شش ماهه بود یکی از پایین دراورد، یک هفته بعد کناریش درومد. یک ماه بعد هم دو تا بالایی ها رو به فاصله یک هفته از هم دراورد. تا یکسالگی که شد ۸ تا دندون. 

خب درسته که معمولاً پایینی ها در میان ولی خب حتماً این روند رشد رو ندارن. مشکلی نیست عزیزم. مبارک باشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
۸ ماهگی از پایین یه دونه دراوورد یه ماه بعدش یکی دیگه بعدش دوتا ازبالا باهم دراومدن

بنظرتون عادیه ؟میگن ترتیب دراوردن زیاد مهم نیس ولی اخه چهارتاباهم اونم ازبالا 

بنظرتون عادیه ؟میگن ترتیب دراوردن زیاد مهم نیس ولی اخه چهارتاباهم اونم ازبالا 

اره بابا عادیه هر بچه ای ۴رق داله با بقیه خب من خیلیا رو دیدم اینجوری تازه بعضیاهم اول دندون نیش درمیارن

دیده بودین از بالا دراد من بخاطر کرونا دکتر نمیتونم ببرمش 

اره چیز عجیبی نیس نگران نباش مهم اینه اول از جلو دربیارن

من بچه دیدم اول نیشاش دراومده

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......