2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره پودرم می‌کنه 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 34 پست
میگن اوایل عادیه ، چون خودت هم از وابستگی بچه ت به خودت باید کم کنی یکم سخته به هرحال اینم جز مراحل ...

دلم میسوزه برا بچم ...خیلی غصه میخوره

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
میدونم سخته😔😔😔 ولی دو سالشه دیگه  عادت میکنی کم کم.  این برای خودش و بعد خودت بهتره

صبح پا به پاش گریه کردم 😢😢😢

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسالش تموم شده؟

اره یه هفته از تولد دوسالگیش گذشته

میگذره نگران نباش مشغولش کن روزای اول همه اینجورین من با دخترم یکی گریه میکردم

خیلی سخته ..🖤

صبح پا به پاش گریه کردم 😢😢😢

یکی دو روز دیگه همه چی حله عزیزم. 

فقط آرامش داشته باش بچه الان حمایت و آرامش شما رو میخواد 

آب میوه و خوراکی زیاد بهش بده مدام هم باهاش بازی کن سرش گرم شه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

مامان من میگه روش چسب زده بودم میگفتم اوف شده نمیشه تو هم میگفتی باشه میرفتی یه گوشه خودت میخوابیدی://///

تاریخی ک کاربریمو ساختم 98/10/20 تاریخی ک فرهنگیان قبول شدم 99/8/9 به خودت باور داشته باش ♡☆

عیب نداره تحمل کن

من وقتی پسرم رو از شیر میگرفتم انقدر گریه میکردم‌. وقتی خواب بود صورتش رو میزاشتم رو سینه ام ، بوش میکردم

دلم براش تنگ میشد😭

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

عزیزم چطوری داری میگیریش؟منعش نکن  بزار مک بزنه تف کنه مثلا  ابلیمو بزنی  اینجو ...

یکی دو هفته بود کمتر بهش شیر میدادم ..گذشت دخترم رفت خونه عموش وقتی برگشت هم شیر نخواست دیدم ۵ساعته نخورده گفتم بزار جدا کنم...رژ لب زدم یکم دید زخم شده ..الان میگه مامان خوب بشه فردا بخورم

عیب نداره تحمل کن من وقتی پسرم رو از شیر میگرفتم انقدر گریه میکردم‌. وقتی خواب بود صورتش رو میزاشتم ...

آخ گفتی احساس میکنم از بچم دور شدم

مامان من میگه روش چسب زده بودم میگفتم اوف شده نمیشه تو هم میگفتی باشه میرفتی یه گوشه خودت میخوابیدی: ...

چقدر مظلوم بودی😢😢

خدا حفظش کنه برات دخترت را و اینکه خوشبختیش را ببینی 

استارتر جان برای حاجت روایی همه ناد علی ختم برداشتم دوست دارم شرکت کنید همگی

هر چند تا میتونید بخونید بهم بگین یادداشت کنم التماس دعا
اجرتون با حضرت زینب سلام الله علیها

دعای ناد علی :

بِسمِ الله الرحمن الرحیم

نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب لی اِلیَ اللهِ

حاجَتی وَعَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتَ مُنقَضی فی ظِللّ اللهِ وَ یُضِلل اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ

سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدَ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحقِّ لُطفِکَ الخَفیَّ اللهِ اَکبَرُ

اَنا مِن شَرِّ اَعدائکَ بَریءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَی وَعَلَیکَ مُعتَمِدی بِحقِّ إِیاکَ نَعبُدُ وَ إِیاکَ نَستَعینُ

یا اَبا لغَیثِ اَغِثنی یا اَبَا الَحَسَنَین اَدرِکنی یا سَیفَ اللهُ اَدرِکنی یابابَ اللهِ اَدرِکنی یا حُجَّهَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ

اَدرِکنی بِحَقَّ لُطفِکَ الخَفیَّ یا قَهّارُ تَقَهَّرتَ بِا لقَهرِ وَ القَهر ُفی قَهرِ قَهرکَ یا قَهارُ یا قاهِرَ العَدُوّ یا واِلیَ الوَلِیَّ یا مَظهَرَ العَجائِبِ

یا مُرتَضی عَلِیُّ رَمَیتَ مِن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ القاتِلِ اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ اِنَّ اللهُ بَصَیرٌ بِالعَبادِ وَ اِلحُکُم اِلهٌ واحِدٌ

لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیمُ یا غیاثَ المُستَغییَنِ یا دَلیلَ المُتَحیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعین وَ الحَمدُ اللهِ رَبِّ العالَمینَ.

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
یکی دو روز دیگه همه چی حله عزیزم.  فقط آرامش داشته باش بچه الان حمایت و آرامش شما رو میخواد&nb ...

کل بچه های فامیل رو ریختم خونمون تا غصه نخوره

بچه ها بیابد تاپیک من موضوع مهم و حیاتیه هستش شاید بتونید ینفرو نجات بدید و راهنمایی کنید مخصوصا نوجونامون که شدیدا در معرض خطرن اگه نوجوونی دف کنارتون دارید یا میشناسید از این. خطرات اگاهش کنید