2777
2789
عنوان

اینقد بدم میاد وقتی کسی ناز و عشوه شو میاد جلو بقیه 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اقتضای سنشه ولش کن بخاطر این چیزا حرص نخور حتما میخواددلبری کنه 😆

دلبریش بخوره تو سرش صب تا شب شب تا صب( نه من ارینا دوس ندادم نه میدونی اون چقد قشنگه نه خیلی خوشگله نه بابا زشته من نمیخوام)همه اینا ورد زبونشه یعنی سر قضیه خونه گرفتن داداشم اینقد مامانش حرصمون داد مامان میگف چون عقدن خونه نباید بخرن مردم حرف در میارن و باید تو خونه پدر شوهرش بمونه ولی اونقدر تو این دو ماهی که تو خونمون بود عذاب کشیدم که نگو دقیقا دو تا اتاق برا خودش ور داشته بود خونمون ویلایی چهار خوابس من بیچاره اتاق نداشتم شبا تو پذیرایی میخوابیدم😭😭😭 تا اینکه مامانش راضی شد خونه بخرن مامانش خیلی به حرف مردم توجه میکنه اینقد مامانم از مامانش بدش میاد از سر رفتار مامانش که اینقد توجه میکنه 😵😵😠😠😠😠😡😡😡😡

ی چن ماهی فاصله هس

نمیدونم چرا حس میکنم تو همونی که میگفتی داداشت گفته چادر سر نکنی بیرون نمیبرمت برا همین دوست نداشتی باهاش بیرون بری 

و تایپیکزده بودی که خدا کنه زن داداشم بمیره بعد اومده بودی میگفتی شنیدی حرف هر کسیو تو مجازی بزنی اتفاق میافته نگران بودی که به خاطر حرف تو زنداداشت بمیره!!! 

14 سالت بود!!! 

دلبریش بخوره تو سرش صب تا شب شب تا صب( نه من ارینا دوس ندادم نه میدونی اون چقد قشنگه نه خیلی خوشگله ...

وا بخاطر حرف مردم ازالان چرا اومده خونه شما ؟خوبه خونه خریدن زودتر بفکر عروسی ورفتن سر زندگیشون باشید اذیت نشی اونوقت راحت نمیشی 

خدایا داده ونداده ات راشکر