2777
2789

نمونه بارزش زن داداشم یعنی اینقد ناز میکنه اینقد الکی جیغ میزنه که دلت میخواد خفش کنی یعنی انگار این موجود رو فقط برا ناز کردن افریدن سر دعوای خواهرمو زن داداشم اینقد پیش داداشم الکی گریه میکرد که میخواستم بفرستمش زیر خاک خوبه چیزیشم نگف داره تموم حرصم خالی میشم😠😠😠😠 ی دعوای کوچولو بین مامانم و مامانش پیش اومد مامانش فرستادش تا وسایلاشو جمع کنه از اینا یعنی چمدون بسته بود و به داداشمم که سرکارش اینجا نیس و خیلی شهرش فاصله داره میگف من میخوام برم و‌‌‌‌‌‌... اخرم بازم ناز کشیدیم داداشم زنگ زد گف زنش رفتع یا نه خواستم بگم کع مونده کع زن داداشم یهو گف بگو الان میخواد بره یعنی خدا چه چیزی افریدی تا چن دیقه قبلشم یگف میمونم تا داداشم زنگ زد گف بهش دروغ بگم

همیشه منتظر طلاقشم از دادلشم ولی نامرد خیلی خوبن باهم اصن فک نکنم تا اخر عمرشون طلاق بگیرن😳😳😳😳😳😠😠😠😠😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂

کلا زن داداش ها اکثرا به خواهر شوهر حسود هستن 

حالا میگن نهههههه خواهر شوهر به ما حسوده 

خواهر شوهر اگه حسود بود تورو برا داداشش نمی‌گرفت میشست زیر پای داداشش😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

همین ک با هم خوبن براتون کافی باشه 

همچین آرزویی هم برای کسی نکن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
😂😂😂😂😂😂 کلا زن داداش ها اکثرا به خواهر شوهر حسود هستن  حالا میگن نهههههه خواهر شوهر به م ...

مهریش میخواس خیلی بالا بزنه که کمش کرد از اون موقعه همش درباره مهریه سنگین زنای اقوامشون و بدبخت شدن شوهراشون حرف میزنه و اخر به خودش میرسه میگه خوبه من مهریمو کمتر کردم (دلم میخواس بزنه ۱ میلیون سکه منتشم که نکشیدیم که کم کنه  والا نمیدونم چرا کمش کرد دوس دارم بهش بگم خو ماهم ازت جهیزیه نخواستیم😐😐😐

مهریش میخواس خیلی بالا بزنه که کمش کرد از اون موقعه همش درباره مهریه سنگین زنای اقوامشون و بدبخت شدن ...

تو برا زنداداش هرکاری کنی زبونش درازه ازین جا تا آفریقای جنوبی 

😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝