موقعیت خوبی دارم خانوادگی ازلحاظ قدقیافه هیکل صورت تحصیلات دوسال ازعمرمو صرف ی آدمی کردم ک فک کنم اشتباهی بود چن وقت پیش خواستگارم ک دندانپزشک بود رو بخاطرش رد کردم... اما الان پشیمونم من موندم ی دلی ک کسی رو دوست نداره حتی خودشم بخاطر رفتاراش خساستش دوست ندارم ازیه طرف چیزای خوبش یادم میاد دو دل میشم کسی میتونه کمکم کنه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه میتونی با خواستگارت دوباره ارتباط بگیر تا برگرده . عزیزم شوهرایی که زناشونو خیلی اذیت کردن هم خوبیایی داشتن ولی این ملاک نیس وقتی قلبت بهت میگه خوب نیس یعنی نیس تورو خدا خوبیاش یادت نیافته اشتباه نکن 😔 خساست که برای مرد یه عیب بزرگه تو زندگی باهاش نابود میشه زنش
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اگه میتونی با خواستگارت دوباره ارتباط بگیر تا برگرده . عزیزم شوهرایی که زناشونو خیلی اذیت کردن هم خو ...
مثلا این میدونم زنش شم من کلی لباس دارم لباس نمیخرخ طلاهم شایدنخره ولی توخونه ای ک باهاش زندگی کنم موادغذایی میوه گوشت و... همیشه هست ولی خبری ازپول وایناشایدنباشه دقیقا مث ی کلفت خخخ
اینقد دوستش داشتم براش جونمو میدادم هی خساستش از دوست داشتنم کم کرد
منم یه دوس پسر دارم که خواستگارم هم بود
اسکرین چت هاشت تو تایپک قبلیم هام هست بعد
هی داره ممنت کشی میکنه الان
خسیس هم هست
اصلا محلش نمیزارم
نمیدونم خسیس هست یا خودشو به خری زده
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝