2777
2789
عنوان

بغض راه گلومو بسته

109 بازدید | 5 پست

ما یه سهر دیگه ایم خونواده هامون یه شهر دیگه هستن...امروز با مادرم صحبت میکردیم حرف گرونی اینارو میزدیم مامانم گفت  

مامانم گفت اره ما که میوه نمیخریم انقدر گرونه...بابام بازنشستس دستشون به دهنشون میریه ولی همش یجوریم سر شب اوردم میوه بخوریم یاد مادرم افتادم از گلوم پایین نرفت هر کار کردم الانم خوابم نمیبره از غصه

دخترم دنیای من♥️

آخی عزیزم😔. همه همینطور شدن... 

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمون خیلی نداری کشیدیم تا وضعمون الان یکم خوب شده ولی حتی مادرمم خبر نداره مثلا تو‌حاملگیم زد پلار رفت بالا کار شوهرم خراب شد هیچی تو یخچال نداشتیم کرایه خونه نداشتیم ولی الان شکر خدا خوبیم در صورتیکه اونموقع خونواده هامون بهتر از ما بود وضعشون و خبر نداشتن

دخترم دنیای من♥️
ما خودمون خیلی نداری کشیدیم تا وضعمون الان یکم خوب شده ولی حتی مادرمم خبر نداره مثلا تو‌حاملگیم زد پ ...

عزیزم زندگی همینه یه روز داری یه روز نداری

متاسفانه گرونی بیداد میکنه

خدا کمکمون کنه