از دست بچه ها و زندگی و خودم خستم بیشتر از همه از خودم بدم میاد که چرا دوتا بچه آوردم الان موندم توش ساعت ۳ونیم شده هنوز نخوابیده بخدا بخاطر بد خوابینام تو این ۶سال و اظطراب بچه داری هزار دلیل دیگه افسرده شدم همیشه استرس دارم ۶ ساله زندگی نکردم
امشب از خدا خواستم دردبی درمون بهم بده زود بمیرم راحت شم از زندگی نکبتم این که زندگی نیست همش عذاب شب و روز و گذروندنا واقعا زندگی اینه؟یعنی من ۱ساعت تو روز یا شب نباید آسایش داشته باشم پس جرا زندم بمیرم بهتره که انگار کلفت بچه ها و خونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
امشب از خدا خواستم دردبی درمون بهم بده زود بمیرم راحت شم از زندگی نکبتم این که زندگی نیست همش عذاب ش ...
چند سالشونهمن هم دوتا دارم هفت و چهارساله
وضع همینه صبح تا شب تو خونه و...
ولی این هم یه نوع زندگیه ایشالله روز به روز برای هممون بهتر بشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱