2777
2789
عنوان

پسر داییم خیلی هیزه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4706 بازدید | 45 پست
چه کار زشتی تو گوشیش رو گشتی به شما ربط نداشته پیامهای شخصی و گالریشو چک کنبد حتما از اخرین عملکرد گ ...

فیلمشو دارم میترسم فیلمشو بزارم نمیدونم ی طوری خراب کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمشو دارم میترسم فیلمشو بزارم نمیدونم ی طوری خراب کنم

فیلم چی داری فیلم چک کردن گوشی پسر داییت ؟؟ اخه چرا فکر میکنی کارت درست بوده در ضمن ایشون دختر باز بوده به شما که تا قبل از این تعرض و برخوردی نداشته لابد دیده تو گوشیش رفتی گشتی گفته لابد روی من حساسه خواسته مزه دهنتو بچشه بهت زنگ زده از زبونت بشنوه  مقصر اصلی خودت بودی کشش نده بلاک کن و دیگه باهاش حرف نزن 

ببین رفتی تو اتاق فک کرده روش کراش داری خجالت میکشی ..این هول کردنا همه از عشق🤣😅

اصن ادم خجالتی نیستم ولی دیگه خیلی پررو بود بچگیم نمیدونم ۱۲ ۱۳ سالگیمم کلا همینطور بود حال از سر ی مسائل خانوادگی ۶ سالگیش پدر مادرش از هم جدا شدن و خودش ازادانه بزرگ شده 

فیلم چی داری فیلم چک کردن گوشی پسر داییت ؟؟ اخه چرا فکر میکنی کارت درست زوده در ضمن ایشون دخار باز ب ...

یا جد سادات 😲😲😲😲😲 از سر کنجکاوی گشتم اگه همچین فکری کنه که .....(تمام)😨😨😨😨😨

تو هر فامیلی شاید همچین پسری باشه ولی تو اصلا بهش رو نده محل نده وقتی میگی آدم هیز و هوس بازیه مطمئن باش یه ذره بهش رو بدی مث بقیه دخترا حتما میخواد با توام دوس بشه یا ازت سو استفاده کنه گرچه از رفتارت حس کردم توام تهه ته دلت بهش احساس داری چون همینکه اومدی بخاطرش تاپیک زدی یا کوشیشو چک کردی یعنی بهش فک میکنی ولی بنظرم به نفعته اصلا بهش فک نکنی😊

خدایا شکرت
تو هر فامیلی شاید همچین پسری باشه ولی تو اصلا بهش رو نده محل نده وقتی میگی آدم هیز و هوس بازیه مطمئن ...

بخدا احساسی بهش ندارم ولی اگه همچین فکری کنه که دیگه ول نمیکنه و بهش چیزی بگمم که فک میکنه دارم ناز و ادا و... در میارم😨😨😨😨😨

چقد جامعه خطرناکه مخصوصا غریبه ها حالا این که پسر داییمه اینطوری وای به حال اونا دیگه🤒🤒🤒🤕

عزیزم این روابط برای همه جوانها عادی و نرمال و طبیعی فقط تو کشورهای مذهبی و سنتی عجیب و خارج ار عرف وگرنه ادم نرمال و سالم باید با جنس مخالف ارتباط داشته باشه این که شما میگی هیز اقتضای سن و جنس ادمهایت فقط تو کشور ما مردم مخالف روابط دختر و پسر خارج از ازدواج  هستن و فکر میکنن فقط باید ازدواج کنن 

عزیزم این روابط برای همه جوانها عادی و نرمال و طبیعی فقط تو کشورهای مذهبی و سنتی عجیب و خارج ار عرف ...

من در رابطه دختر و پسر دوستی و... اصن مشکلی ندارم ولی دیگه این خیلی زیاد روییه که بیاد طوری اندام ادمو نگاه کنه که انگار جلوش ل*خته