کاربری قبلیمو پاکیدم اینو ثبت کردم
خسته شدم😭😭😭از اون دختر باز ها و خیلی جلف و هوسی و ... خیلی خیلی دوس دختر داره به من ربط نداره برع هر غلطی دلش میخواد بکنه همیشه هم در حال مخ زنی میبینمش خونه مامان بزرگم همه رفتن هوا خوری و... من تو خونه موندم در زد درو براش باز کردم کسی هم تو خونه نبود خدایی شرم و حیا نداره بهم گف چرا میری تو اون اتاق من گفتم خوابمه رو تخت نشسته بود با چه رویی اشاره کرد کنارش گف اشکال نداره این جا بخواب😭😭😭😭همون موقعه کلا مغزم سوت کشید بدون جواب رفتم تو اتاق درو قفل کردم خواستم زنگ بزنم مامان اینام تا بفهمم کجان گوشیم شارژ پولی نداش بعد ۱ ساعت که نیومدن اجباری رفتم پیشش گفتم رمز گوشیتو بزن میخوام زنگ بزنم با ی لحن مهربون گف بیا دویدم تو اتاق درو قفل کردم زنگ زدم جواب نمیدادن و تا اینکه فوضولیم گل کرد رفتم وات و تلگرام و اینستا و گالری اینچیزاشو بگردم همه ی فیلماش****(نگم بهتره) پیاماشم که ...(همش عشقم و ی عالمه دختر بود همشم بدیختارو گول میزنه ) چهرش خوبه ولی ذاتش خراب خرابه گوشیمو ور داشتم داشتم دقیقا از صفحه گوشیش فیلم میگرفتم تا اگه خواست کاری کنه تهدیدش کنم که نشون دایی و باباشو... میدم در زد گف گوشیمو ندادی دادمش و خلاصه درو قفل کردم و مامان اینام اومدن رفتیم خونمون بعد دو روز شمارم از دختر داییم گرفت همین طوری حرف الکی میزد و منم جوابشو میدادم بعد کلی زر زدنش همش از لفظ عزیزم و .. استفاده میکنه ازش پرسیدم گفتم چرا خودمونی حرف میزنی پسر دایی (هیچ موقعه به اسم صداش نمیزنم)بعد نمیدونم فک کنم ۵ دیقه که خونده بودش جواب داده پسرداییا نیستم عشقتم خیلی خیلی استرس دارم بلاکش کردم ازتو وات تو پیامکام اس داده که چرا بلاک کردی نمیخوام جوابش بدم ولی بالاخره رو در روم میشم باهاش