2777
2789

با دوستم ، سه ماهی میشه که دوستم.  اما همش دنبال بهانه هستم برای قهر ، تو ذهنم بزرگش میکنم یه اتفاق که میوفته رو   که کات کنم ، اما چرا انقدر میل به جدایی دارم ، نمیدونم واقعا،،آزار میبینم،،نمیدونم چیکار کنمم ،همش فکرم درگیر و اعصابم خورده

از دوستی قبلیت انتظاری داشتی بر نیومده اون طور میخواستی باشه نبوده بدنت واکنش میده یه جور ترس من داشتم این حس بهش محل بزاری میشی تنوع طلب من سر یه هفته رل میزنم بعد کات میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت با اون نیست....

نمیدونم.... اتفاقا خواهرمم بهم همینو میگه، اما دوسش هم دارم ، بی علاقه نیستم بهش ، اما همش دنبال یه چی میگردم که تموم کنم ، سره مسائل الکی.نمیدونم چیکار باید کنم.... مشکل از منه ، جدایی به صلاحمه، نمیدونم

از دوستی قبلیت انتظاری داشتی بر نیومده اون طور میخواستی باشه نبوده بدنت واکنش میده یه جور ترس من داش ...

این ترسو همیشه دارم. تو دلم میگم همیشه ،نکنه بمونیم با هم بعد چند سال جدا شیم. اونوقت یه شکست سخت تر پیش میاد برام.من هم طلاق گرفتم ، یه زندگی باخت دادم.دوستام هم همشون با تلخی جدا شدم ازشون. نمیدونم چجوری کنار بیام با خودم. اما راستشو بخوای ، حس تنوع طلبی رو دارم.دقیقا بخاطر دلیلی که تو گفتی . منم به خاطر دوستی های بد قبلیم ، حالا تنوع طلب شدم حس میکنم