سلام شب بخیر..شاید بعضیا تایپکای قبلی من رو خونده باشن..حقیقتش دلیل اینکه الان این تایپیک رو میزنم فقط بخاطر اینه که شاید بدرد کسی بخوره این مطالب..چون خودم خیلی گشتم و از خیلیا پرسیدم و دوس داشتم بیان و جواب بدن درست و حسابی..ولی هیچکس درست و حسابی چیزی نگفت..من الان ۱۶ هفته باردارم.دخترم ۴سالشه..تصمیم گرفتیم برای نی نی دوم.خیلیا گفتن بیا رژیم بگیر و فلان دارو رو بخور ولی قبول نکردم..گفتم الله به تنهایی کافیه برام.اون بهترین کارسازه و فقط بخودش توکل میکنم.اقدام کردم باردار شدم.از اول تمام علائمم مثل دخترم بود.به همه گفتم ۱۰۰درصد دختره.کاملا مطمعن بودم.تا اینکه ۱۳ هفته ان تی رفتم گفت ۸۰ درصد پسره.شوکه شدم.باورم نشد.بعدشم خیلیا اومدن تو تایپیکا بهم گفتن که ان تی براشون اشتباه گفت و حسابی دیگه تو شک افتادم..و بازم همچنان میگفتم دختره سونو اشتباه دید جای خیلی خوب و معتبری هم رفتم..بهم گفت ۲هفته دیگه بیا جنسیت کاملا مشخصه.من ۳هفته بعدش رفتم.یعنی امروز و اگر الله بخواد در کمال ناباوری سونو گفت ۱۰۰ درصد پسره..میخوام بگم تا لحظه ای اخر هیچی رو نمیتونید قطعی تشخیص بدید.علائم واقعا بی ربطه..حالا علائمم رو هم میگم..ولی خواست خدا بالاتر از تمام رژیم ها و علائم و احساسا و خوابا و هرچیز دیگه ای...فقط الله..از ته دلم دعا کردم برااای همه...
علائمم..خودم از اول حس کردم دارم پهلو میارم..ولی وزن نرگفتم و بقیه گفتن لاغری..رشد موهام صفر شد..مو ...
اره اصلا جنسیت ربطی ب علایم نداره.من بچه اول پسر بود ورم کرد تهوع شدید.سردخترم هم همین شکل و تهوع دقیقا مثل هم بود.حالا بارذاری سومم علایمم نث هیچکدوم نبود اصلا علایم جدیدتر از قبل داشت.سونو ۱۴ ۱۵هسته رفتم کفت پسره.بستگی ب بدن و هورمونا داره بنظرم
ممنونم عزیزانی ک اومدین نظر دادین...خوشحالم ک شاید این تایپیک جواب سوال کسی باشه..چون خودم واقعا یکی باشه درست و حسابی توضیح بده و کلی گشتم ولی جوابی نگرفتم..این تایپیکارو هم همیشه نگه میدارم ک شاید کسی واقعا ازشون استفادا بکنه...و فقط وفقط بخاطر اینکه شاید کسی جواب سوالش رو تو این تایپیکا پیدا کنه ایجاد کردم..درپناه الله باشید...
بنظرم فقط بستگی داره کجا رفته باشیمهارت و تجربه ی دگتر...اگه واقعا دکتر خوبیه ک خیالت راحت باشه...برا منم دکترم خیلی خوب بودش..ولی اینقد تو برنامه های مختلف تو گپ و گروهاشون ته دلمو خالی کردن ک حد نداشت...اگه دکترت خوبه فقط به حرف دکترت توجه کن
اره عزیزم..ولی خودش میگه ابجی بود بهتر بود..چون ما خیلی پیشش پسر پسر نمیگفتم..میگفتم یا ابجی میشه یا ...
ای جوونم چند سالشه دخترتون. من پسرم کوچیکه اونم همش میگه داداشی میخوام.میخواد هم جنس خودش باشه. الان بهش گفتم آبجی داری.یاد گرفته میگه آجی قند تو دلم اب میشه با حرفاش.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...