2777
2789
عنوان

واقعا علائم هیچ ربطی به جنسیت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 10821 بازدید | 40 پست
منم کل علائم بارداریم عین پسرم بود و منم میگفتم قطعا دوباره پسره ولی بعد تو سونو ۱۸ هفته گفت دختره و ...

اره عزیزم نمیدونم چرا جدیدا اینقد این قضیه زیاد شده..علائم مشابه جنسیت متفاوت..علائم متفاوت جنسیت یکسان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمم‌..خودم از اول حس کردم دارم پهلو میارم..ولی وزن نرگفتم و بقیه گفتن لاغری..رشد موهام صفر شد..مو ...

اره اصلا جنسیت ربطی ب علایم نداره.من بچه اول پسر بود ورم کرد تهوع شدید.سردخترم هم همین شکل و تهوع دقیقا مثل هم بود.حالا بارذاری سومم علایمم نث هیچکدوم نبود اصلا علایم جدیدتر از قبل داشت.سونو ۱۴ ۱۵هسته رفتم کفت پسره.بستگی ب بدن و هورمونا داره بنظرم

علایم الکیه.  الان خیلی حالات شما کوپی مال منه ولی من دختر باردارم😍

خدا حفظش کنه عزیزم...خب منم برا دخترم میگم ک دقیقا همین حالات رو داشتم..این دومی بازم همونطور بودم ولی پسره

[QUOTE=172499898]اره اصلا جنسیت ربطی ب علایم نداره.من بچه اول پسر بود ورم کرد تهوع شدید.سردخترم هم ه ...

ممنون گلم.من‌۱۴هفته ۴روز رفتم صددرصد گفت پسر.بنظرتون اشتباه نمیگه قابل اطمیناته؟

ممنونم عزیزانی ک اومدین نظر دادین...خوشحالم ک شاید این تایپیک جواب سوال کسی باشه..چون خودم واقعا یکی باشه درست و حسابی توضیح بده و کلی گشتم ولی جوابی نگرفتم..این تایپیکارو هم همیشه نگه میدارم ک شاید کسی واقعا ازشون استفادا بکنه...و فقط وفقط بخاطر اینکه شاید کسی جواب سوالش رو تو این تایپیکا پیدا کنه ایجاد کردم..درپناه الله باشید...

ممنون گلم.من‌۱۴هفته ۴روز رفتم صددرصد گفت پسر.بنظرتون اشتباه نمیگه قابل اطمیناته؟

بنظرم فقط بستگی داره کجا رفته باشی‌‌مهارت و تجربه ی دگتر...اگه واقعا دکتر خوبیه ک خیالت راحت باشه...برا منم دکترم خیلی خوب بودش..ولی اینقد تو برنامه های مختلف تو گپ و گروهاشون ته دلمو خالی کردن ک حد نداشت...اگه دکترت خوبه فقط به حرف دکترت توجه کن

بنظرم فقط بستگی داره کجا رفته باشی‌‌مهارت و تجربه ی دگتر...اگه واقعا دکتر خوبیه ک خیالت راحت باشه... ...

منم همین ته دلم خالی شد .اونحا ک رفتم خصوصی بود ان تی هم احتمال پسر داده بود.حالا باور نمیکنم زود انومالی برسه برم خیالم راحت شه

منم همین ته دلم خالی شد .اونحا ک رفتم خصوصی بود ان تی هم احتمال پسر داده بود.حالا باور نمیکنم زود ان ...

عزیزم ان شاءالله ک درسته...منم دیگا امروز خیالم راحت شد..و فهمیدم دگتر وقتی با تجربه باشه درست حدس میزنه

اره عزیزم..ولی خودش میگه ابجی بود بهتر بود..چون ما خیلی پیشش پسر پسر نمیگفتم..میگفتم یا ابجی میشه یا ...

ای جوونم چند سالشه دخترتون. من پسرم کوچیکه اونم همش میگه داداشی میخوام.میخواد هم جنس خودش باشه. الان بهش گفتم آبجی داری.یاد گرفته میگه آجی قند تو دلم اب میشه با حرفاش.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم ان شاءالله ک درسته...منم دیگا امروز خیالم راحت شد..و فهمیدم دگتر وقتی با تجربه باشه درست حدس م ...

اره.انشالله ک بچهامون سالم باشن.من کاش گذاشته بودم امروز میرفتم اون موقع درد داشتم مجبورشدم زود برم.البته با اطمینان یادداشتم کرد