2777
2789

همچین ۶ روز ، هر ۶ ساعت ، سر ساعت مقرر رو به قبله سلام دادن به خانوم ( مثلا السلام علیک یا فاطمة الزهرا ) و ذکر حاجت این نماز هم نماز استغاثه به خانومه و من هر وقت خوندم حاجتم رو گرفتم ، من برای هر حاجتی هر روز میخونم تا وقتی بر آورده بشه دو رکعت نمازه هديه به خانوم فاطمه زهرا مثل نماز صبح فقط توی قنوت باید بگی : اللهم بفاطمة و ابیها و بفاطمة و بعلها و بفاطمة و بنیها بفاطمة و شر المستودع عليها إقض حاجتی برحمتک یا ارحم الراحمین کیا هستن باهم بخونیم از امشب ساعت ۱۱:30 میخوام همه بخونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برا منم دعا کنی حضرت فاطمه حاجت روات کنه تورو خدا برام دعا کن عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم دعا کن قبل عید اوکی شه التماست میکنم از حضرتفاطمه برام بخوا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برای منم دعا کن سرنمازت عزیزم ببخشیدشرایط نمازخوندن وندارم الان وگرنه منم شریک میشدم تواین نماز.انشالا حاجتروا باشی عزیزم❤❤

لطفابرای خوشبختیم وسلامتی خودم وبچه هام یه صلوات بفرستین.