2777
2789

چکاری حالتو اروم میکنع همونکارو کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاری حالتو اروم میکنع همونکارو کن

رفتن پیش دوستام ولی شوهرم نمیزاره

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
مشکلت چیه؟

مشکل اصلیم اینه نمیتونم حرفای دلمو به شوهرم بگم هی میمونه میمونه بغض میشه واسم

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....
رفتن پیش دوستام ولی شوهرم نمیزاره

بگو ک نیاز داری بهشون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مشکل اصلیم اینه نمیتونم حرفای دلمو به شوهرم بگم هی میمونه میمونه بغض میشه واسم

منم حالم خیلی گرفته هیچی برا از دست دادن ندارم خیلی نا امیدم

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
از بی کسی و تنهایی وبیکاری و دلشکستگی و...  کلا یهو زندگیمون افتاده به چالش😭

دقیقا امیدوارم همه ما روزی دلهامون خوش بشه

منم به خاطر شوهرم با دوست صمیمی ام قطع ارتباط کردم قهر نکردیم ها رابطه برقرار نکردم دیگه 

خیلی بد اینجوری😣