2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راه ازصبح چندباراطراف مشهدامده😔🤕

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

اره حس کردیم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منو از خواب بیدار. کردن گفتن زلزله اومده پاشدم رفتم تو اشپزخونه چراغو روشن کردم کتری بزارم دیدم میگن ۱۱ شبه چیکار میکنی

دیگه واسه مایی که اون زلزله وحشتناک ۹۶ رو تجربه کردیم اینا چیزی نیس

زلزله ترس نداره همونجا بشینید خودش تموم میشه بعدم بخوابید 

توام نمیترسی؟بچه نداری؟

من زلزله ۴ ریشتر اومده ۵ صبح پاشدم مانتو شلوار پوشیدم گرفتم خوابیدم گفتم اگه جنازمو بیرون اوردن لختی نباشم😐الان نی نی دارم حس میکنم از زلزله میترسم به خاطر بچه م

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منو از خواب بیدار. کردن گفتن زلزله اومده پاشدم رفتم تو اشپزخونه چراغو روشن کردم کتری بزارم دیدم میگن ...

۱۱ شب خواب بودی؟خوش به حالت

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
منو از خواب بیدار. کردن گفتن زلزله اومده پاشدم رفتم تو اشپزخونه چراغو روشن کردم کتری بزارم دیدم میگن ...

من تازه داش خوابم میبرد تختم تکون خورد اصن ی وضعی

توام نمیترسی؟بچه نداری؟ من زلزله ۴ ریشتر اومده ۵ صبح پاشدم مانتو شلوار پوشیدم گرفتم خوابیدم گفتم اگ ...

چرا دو تا دارم.. حالا منم باشم لباس میپوشم و اهل فرارو جیغ و داد نیستم سر جام میشینم تا تموم بشه

DDبله بعد از ماه ها کلنجار تونستم ساعت خوابمو تنظیم کنم که اونم زلزله اومد تاپیکم زدم واسش &nb ...

وای منم شدیدا نیاز دارم خوابم تنظیم شه

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
توام نمیترسی؟بچه نداری؟ من زلزله ۴ ریشتر اومده ۵ صبح پاشدم مانتو شلوار پوشیدم گرفتم خوابیدم گفتم اگ ...

😂وای منم مث توام

فقط نگرانم لختی نباشم یا تو حموم نباشم زلزله بیاد

همیشه وقت زلزله ی چادر و بالا سرمه😂