منوداداش مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 5431 عنوان دردبی درمان مادر دل شکسته 538 بازدید | 7 پست توروخدا مشهدی آ.همسایه ی امام رضایی آ.ازضامن آهو بخواین بچموشفابده امیدم ناامیده😔😔😔😭😭😂😳توروخداکاری کنین پربازدیدشه همه برام دعا کنن محتاجم محتاجم الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت . 1399/10/23 | 18:41 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 😂این اون وسط چیکار میکنه مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6107 الهی هر چه زودتر حال بچتون خوب شه سلامتیشو بدست بیاره الهی آمین
شاعرتنها عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9211 دعوت هستید به تاپیک اخر من https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 دلتو روانه حرمش کن چه ربطی به مشهدی بودن داره از ته قلبت بهش متوسل شو مطمئن باش جوابتو میده خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
منوداداش مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 5431 😂این اون وسط چیکار میکنه عزیزم دارم باگریه مینویسم نفهمیدم چی به چیه الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 عزیزم دارم باگریه مینویسم نفهمیدم چی به چیه بمیرم برا دل شکستت برات دعا میکنم😔💕البته بگم مشهد نیستن مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین