2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین لطفا..

54 بازدید | 7 پست

امروز بعد از ظهر شوهرم بخاطر اینکه حین چت چند لحظه رفتم بیرون و باز برگشتم ادامه چتمون، ناراحته ازم.

بهم میگه قبلا اینجوری نبودی، من پرسیدم چجوری؟ گفت هیچی بیخیال و بعدشم گفت من برم بخوابم و خدافظی کردیم و رفت. 

بعد من واسش نوشتم خب حوصله ندارم همش تو خونه ام. الان اومده اینو میگه: «ربطی نداره قبلاً احترام می‌داشتی برای کسی که داره باهات چت می‌کنه یا حرف می‌زنه اما حالا نه...

دیشبم اینجوری شد قبل از اونم تکرار شده بود این کارم

ولی خب واقعا حوصله ندارم توی طولانی مدت توی صفحه چت بمونم. چی بگم بهش ک قبول کنه بنظرتون؟

ضمنا الان عقدیم و شوهرم هم پیشم نیست

:|

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب سختمه نمیتونممم😬😬 مرسی ک درک میکنی🙂

.اهوم خودمم نمیتونم و حالب اینکه قشنگ میگم  مشکل من نیستم😂😂😂 ی زمانی با ی خاستگارام اشنا میشدم   ی پیام دادم رقتم دوساعت بعد یادم اومد به طرف پیام دادم😂😂😂😂تازه اومدم طلبکار که مجبور نیستین رو چت بمونید خب ب کارات برس تا من برگردم😐😐😂

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
عزیزم بعضیا ی چیزایی واسشون مهمه خیییییلی برای تو ک آسونه حداقل رعایت کن به مشکل برنخوری الانم ماس ...

آره واقعا واسش مهمه.. حالا جالب اینجاس ک دلیلشم همون موقع بهش گفتم😐 دقیقا رفتم گفت کجاایییی گفتم اینستا، دوستم ی ریکوإست داده بود، کانفیرم دادم.😐 بعد گفت خیلی مهمه؟ منم گفتم نه واقعا ببخش عزیزم😕

.اهوم خودمم نمیتونم و حالب اینکه قشنگ میگم  مشکل من نیستم😂😂😂 ی زمانی با ی خاستگارام اشنا میش ...

آره خببب. من روم نمیشه بگم وگرنه میگفتم عزیزم خب ب کارات برس تا من بیام🙂😂🤭 ولی واقعا نمیشه میدونییی؟