2777
2789

سلام.

۵۵ روز از روز سقط میگذره و تقریبا الان ۲۲روز هست پاک هستم و دوهفته پیش بنا بر توصیه دکتر یک بسته مدروکسی پروژسترون شبی دوتا خوردم و هنوز پریود نشدم

امروز رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی ... آیا امکان بارداری هست در صورتی که هنوز پریود نشدم؟؟ قرص اورژانسی بخورم بهم نمیریزم؟

تو رو خدا اگه می دونید جواب بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟؟؟ این شوهر اح.. من هرچی میگم ک ا ندوم بزن میگه حسم میپره نمیتونم😡فقط برام استرس داره😭

پریود نشدی باردار نمیشی 

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
منم مثل تو بودم نشدم تا پا گذاشته بود سه ماه ولی حامله نبودم با آمپول پریود شدم دکتر گفت بعده سقط طب ...

آهان.آخه تا پریود نشم نمیتونم قرص جلوگیری بخورم اما از طرفی میترسم نکنه باز بگیره بدبختم کنه

نه عزیزم نترس تا چن ماه عادیه اگه پریودت بهم بخوره من بعد سقطم خیلی نامرتب پری میشدم تا سه ماه بعد سه ماهم اقدام رفتم دیگه تحمل نکردم پریودم منظم بشه

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
نه عزیزم نترس تا چن ماه عادیه اگه پریودت بهم بخوره من بعد سقطم خیلی نامرتب پری میشدم تا سه ماه بعد س ...

خب پس طبیعیه ... آخه دکترم هم گفته بود مواظب باش و حتما قرص مصرف کن چون بعد از سقط رحم خیلی آمادگی داره و امکان بارداری بالاست برای همین ترسیدم

خب پس طبیعیه ... آخه دکترم هم گفته بود مواظب باش و حتما قرص مصرف کن چون بعد از سقط رحم خیلی آمادگی د ...

نه تنها این ماه تا چن ماه همینه برا من خیلی از وقتش میگذشت آخرشم به زور درازنشست و زعفرون و... میشدم برا اطمینان بیشتر از وسایل جلوگیری استفاده کن 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍