2777
2789

سلام خانوما 

از مدارس بچه هاتون خبری شده؟؟؟آیا مدیر مدرسه اعلام کرده که باید حضور پیدا کنین؟؟؟؟

و اینکه بچه هاتونو میفرستین مدرسه؟؟؟؟

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری بشه اره میفرستم اینجا خوبه اوضاعه چند وقته فوتی نداره , اما گفتن مدارسی که ۵۰ تا دانش اموز داره و هر کلاس بیشتر از ده نفر نباشه باز میکنن درواقع فقط روستاها باز میشن دیگه والا غیرانتفاعی هم بیشتر از این جمعیت داره

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

من که نمیفرستم  تا همجا سفید بشه جون خودم و بچه م که الکی نیست دیگران برام تصمیم بگیرن 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
خانمشون قبول نمیکرد و گف فقط کلاس اولی ها حضوری بیان و کلا هر جلسه امتحان ۴ نفر بودند . 

من نمیدونن کرونا فقط تو مدرسه هست, بیا برو بانک و مطب دکترا ببین جا برا وایستادن پیدا نمیکنه, 

نگران نباش حتما با ماسک رفته دخترت و تو کلاس چهار نفره هم فاصله رعایت شده

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

دوباره بدبختی

ما معلما هم بدبختیمون شروع میشه

حالا چه بچه هاشون رو بفرستن یا نفرستن

اول سال که گفتن حضوری

از کلاس سی نفره سه چهار نفر میومدن باید به اونها حضوری درس میدادیم

ظهر میرفتیم خونه باید فیلم تهیه کنیم و برای کسانی که نیومده بودن بفرستیم

اصلا نمیدونم چرا اینجوری تصمیم میگیرن

من نمیدونن کرونا فقط تو مدرسه هست, بیا برو بانک و مطب دکترا ببین جا برا وایستادن پیدا نمیکنه,  ...

بله ماسک زد و اسپری الکل همراهش بودفاصله هم بله رعایت میکنن خانمشون قبلا بهم گفت من خودم مشکل قلبی دارم و بشدت رعایت میکنم . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊