2777
2789

سلام تو روخدا کمکم کنید کسی شماره مطب دکتر سهیلا اکبری ترکمانی رو داره؟؟؟خواهرم حالش خوب نیست دکترش گفته ببری پیشه خانم دکتر ک خرم آباده..شماره مطبش هرچی زنگ میزنیم اصلا بوق نمیخوره میشه کمکم کنیدتوروخدا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💞💍💞=💑

خب ببریتش فک نکنم نوبت بخواد تا ببریش پذیرشش میکنه از کدوم شهرستانی؟شمارشو ندارم ولی آدرسشو دارم

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببریتش فک نکنم نوبت بخواد تا ببریش پذیرشش میکنه از کدوم شهرستانی؟شمارشو ندارم ولی آدرسشو دارم

بروجرد عزیزم آدرسش تو اینترنت زده چهارراه فرهنگ

💞💍💞=💑
سهیلا اکبری مطبش جابجا شده ولی کلا تلفن به ندرت پاسخ میدن معمولا نوبت ها حضوری اونم اگه امروز نوبت ...

جدی وااای ۲ماه دیگه دیره خواهرم حالش خوب نیست شمارشو داری عزیز

💞💍💞=💑
بروجرد عزیزم آدرسش تو اینترنت زده چهارراه فرهنگ

درسته دقیقا سر نبش چهارراه فرهنگه بذا ببینم میتونم شمارشو برات پیدا کنم البته من خونم آبادانه وگرنه یه نوک پا نیرفتم حضوری برات وقت میگرفتم صب کن ببینم چی میشه شمارشو پیدا میکنم یا نه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یعنی ببریمش نوبت میده آخه خواهرم نمیشه تکون بخوره میگم این همه راه ببریم نوبت نده

💞💍💞=💑

دوستان که دارن میگن جابجا شده پس دیگه ادرسشم بلد نیستم 

یعنی ببریمش نوبت میده آخه خواهرم نمیشه تکون بخوره میگم این همه راه ببریم نوبت نده

راس میگه تا مطمئن نشدین نبرید ولی من دکتر مژگان رهسپار رو بیشتر قبول دارم مطبش توی ساختمون نوره 

جدی وااای ۲ماه دیگه دیره خواهرم حالش خوب نیست شمارشو داری عزیز

نه والا ندارم 

کسی رو ندارید خرم آباد براتون حصوری بگیره ؟اکه حالش خوب نباشه شاید زود پذیرش کنن خب امروز بعد از ظهر بیاین مطبش شرایطشو بگید ساید قبول کنن

راس میگه تا مطمئن نشدین نبرید ولی من دکتر مژگان رهسپار رو بیشتر قبول دارم مطبش توی ساختمون نوره  ...

براش آزمایش امینو نوشته نزدیک۴ماهشه انجام میده دکتر رهسپار

💞💍💞=💑