2777
2789
عنوان

hcgوبی بی چک منفی

89 بازدید | 10 پست

سلام بچها من ۶ روز از زدن آمپول hcgمیگذره وامروز بی بی گذاشتم بینم اثرش تو خونم هست یان ولی منفی شد .کسی بوده قبل ۱۰ روز بی بی بزاره ومنفی بشه؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

من ۱ ماهه پریود نشدم و بیبیم منفی شد😔لعنت بهش

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻

من فک کنم ۹ روز بعدش بود که بیبی گذاشتم و منفی بود

مهم نیست الان

۱۴ روز که شد بزار یکی

اینقدر بهش فکر کنی باور کن نمیشه

اصلا خودت رو سرگرم یه کاری کن زیاد بهش فکر نکنی

ان‌شالله همین ماه مامانی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱ ماهه پریود نشدم و بیبیم منفی شد😔لعنت بهش

عزیزم شمام آمپول زدین؟مشکلتون چیه؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
عزیزم شمام آمپول زدین؟مشکلتون چیه؟

امپور نزدم گلم...مشکلم دکتر نرفتم هنوز.ببخشید پست گذاشتم تو تاپیکت چون ن امپور زدم ن میدونم مشکلم چیه😔

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
من فک کنم ۹ روز بعدش بود که بیبی گذاشتم و منفی بود مهم نیست الان ۱۴ روز که شد بزار یکی اینقدر ...

نه آخه میگم مگه نمیگن تا ۹الی۱۰ روز بایداثرش تو بدنت باشه پس چرا من بعد ۶ روز منفی شد؟!میگم‌نکنه آمپوله خراب بوده ک اینجوره......عصبی شدم ابس بش فککردم

امپور نزدم گلم...مشکلم دکتر نرفتم هنوز.ببخشید پست گذاشتم تو تاپیکت چون ن امپور زدم ن میدونم مشکلم چی ...

اشکال نداره عزیزم برو دکتر حتما انشالله ک نتیجه میگیری

نه آخه میگم مگه نمیگن تا ۹الی۱۰ روز بایداثرش تو بدنت باشه پس چرا من بعد ۶ روز منفی شد؟!میگم‌نکنه آمپ ...

نههههههه اصلااااااا 

هر بدنی یه جوریه

به این چیزا اصلا فکر نکن😘

هرچند میدونم فکر نکردن کار سخت و نشدنی هست 😐

ولی خودت رو مشغول کن

کیک بپز کارای هنری کن و ...

من دقیقا ماهی که امتحانام بود باردار شدم

با اینکه ۱۳ ماه بود با امپول و قرص و ... اثر نکرده بود برام

فکر نکردن بهترین چیزه

حتی سر دومی ۴ ماه اقدام کردیم و نشد

ماه ۵ اومدیم جلوگیری کردیم حامله شدم😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نههههههه اصلااااااا  هر بدنی یه جوریه به این چیزا اصلا فکر نکن😘 هرچند میدونم فکر نکردن کار ...

خدابچهاتو حفظ کنه برات عزیزدلم .دعا کن منم زودی مامان شم .من خیلی ادم کم صبریم الان ۸ ماهه ک باردار نشدم شوهرم یک درصدم نگران نیس ولی من دیوونه شدم ابس بهش فک میکنم.یسوال شمام پلی کیستیک بودین؟

خدابچهاتو حفظ کنه برات عزیزدلم .دعا کن منم زودی مامان شم .من خیلی ادم کم صبریم الان ۸ ماهه ک باردار ...

نه نبودم

ولی ۱۳ ماه طول کشید باردار بشم