gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 عنوان عکس پست اول😐😐😐 109 بازدید | 16 پست https://uupload.ir/files/s0t1_screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۲-۰۹۲۱۴۹_chrome.jpg ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂 1399/10/23 | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16445 😂😂😂از این بدترشو تجربه کردم 😑 از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
vanilya عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2422 خداروشکر هیچوقت درخواست دوستی قبول نکردم تا با همچین ادمای سمی روبرو شم😐 تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:>
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16445 ته دیگ ماکارونی سابق ی خانم مامایی بود نازگل خانومم در مورد شما تاپیک زده بود ی بار دوستشی؟ازش خبر داری؟ از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 😂😂😂از این بدترشو تجربه کردم 😑 یا خدا😐😐😂😂 ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 ته دیگ ماکارونی سابق ی خانم مامایی بود نازگل خانومم در مورد شما تاپیک زده بود ی بار دوستشی؟از ... آره خودخودشم زدی تو خال😂ن والا ازش خبر ندارم امیدوارم هرجا هس سالم و سلامت باشه😔 ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
ریحان_71 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 3726 بنده ی خدا چرا دیگه اسمشو گذاشتی؟ لغو میزدی ولی کارت درست نیست
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 جون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂😂 ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 بنده ی خدا چرا دیگه اسمشو گذاشتی؟ لغو میزدی ولی کارت درست نیست ب نظرت اصلا کسی ک نمیشناستم یهو میاد همچین چیزی میپرسه اصلا خانومه؟ ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
ریحان_71 عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 3726 ب نظرت اصلا کسی ک نمیشناستم یهو میاد همچین چیزی میپرسه اصلا خانومه؟ حالا شده دیگه همون لحظه لغو میزدی یا اسکرین گذاشتی اسمشو خط میزدی عزیزم هیچوقت مجازی هیچکسو از خودتون نرجونید❤️حتی حق با شما باشه
کفش_پاشنه_فلزی۲ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16445 آره خودخودشم زدی تو خال😂 ن والا ازش خبر ندارم امیدوارم هرجا هس سالم و سلامت باشه😔 عزیزم😞😔😕اصلا از فکرم بیرون نمیره از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 خب که چی مثلا ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
gisookhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1150 عزیزم😞😔😕اصلا از فکرم بیرون نمیره منم همینطور😔 ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂