2777
2789
عنوان

خیلی واجبه بیایید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 17 پست
گربه پنج ماهشه داره دندون در میاره..گربه شما چند ماهشه

گربه من 2 سالشه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
گربه پنج ماهه رو نمیدونم واکسن هاری میزنن یا نه...واکسن انگل خورده با یه واکسن دیگه نمیدونم چی بود ا ...

برا انگل هر سه ماه قرص میخورن...واکسن هاری و چند گانه برای بیماری ویروسی رو باید میزد تا الان

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چیکار کنم حالم خیلی بده یهو علائم هاری نگیرم بمیرم استرس وحشتناک گرفتم حس میکنم بیشتر از است ...

هاری یه سری علایم داره پرخاشگری که تنها علایم بیماری نیست...هاری داشته باشه میفهمی مریضه