بچها شوهرم مشروب میخوره خییلی ام زیاد تازه این موضوع رو فهمیدم بخاطر کارش خیلی کم میاد خونه واسه همین نمیدونستم ی ماه بود که کلا خونه بود ی بوهای عجیبی ازش میومد و میدونستم بوی مشروب چیزی نگفتم تا خودش بگه امشب ساعت۱۲ خوابید منم داشتم فیلم میدیدم دیدم ی صدای از اتاق میاد رفت دیدم گلاب بروتون تگری زدی کل اتاقو به گند کشید بعد گریه کرد همه چیو گفت منم فرستادمش حموم اون اتاقم درشو بستم که فردا تمیزش کنم. بنظرتون من چیکار کنم میشه آدمش کرد میشه اصلا با ی همچین کسی زندگی کرد اگه کسی این مشکلو داشته راهنمایی میکنه
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨👩🧜 لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁 به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
اگه خودش بخواد فقط میتونه دیگه نخوره. وگرنه هیچ راهی نداره هر کاری کنی باز میخوره. باید اول با حرف و منطق بهش بفهمونی کارش خوب نیس. مغزش قبول کنه و دیگه ادامه نده
لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو.به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله.