2777
2789
اره،خب عزیزم من حس میکنم برای اونم ساده نیست این موضوع ولی جفتتون به شدت مغرور هستید ولی شما بیشتر

@u_upinkuسلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زیاد راحت نیستیم دقیقاببخشید انقد جزئی میپرسم آخه دلم تنگ شده میپرسمشما نظرتون اینه پیام میده یا ...

نه گلم اشکال نداره

اونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قدش متوسط رو به بالا یا بلدنم باشه😅

ولی احساس میکنم طی دو هفته آینده پیام میده

نه گلم اشکال ندارهاونم منتظره شما پیام بدی دقیقه مثل خودت مغروره و حتی احساس میکنم یه آدمی هست که قد ...

@u_upinkuسلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم

منو بگوووو

احساس میکنم یه دختر نسبتا کوچولو هستی که موهاتم رنگ کردی یا اگه هم نکرده باشی خیلی تو فکرشی و خیلی هم عجول هستی و برخلاف چیزی که نشون میدی درون‌گرا هستی و پوست سبزه ای هم داری

احساس میکنم یه دختر نسبتا کوچولو هستی که موهاتم رنگ کردی یا اگه هم نکرده باشی خیلی تو فکرشی و خیلی ه ...

عزیزم به من نگفتی حسش چیه بهم و کی پیام میده

عزمزمه جفتتون خیلی زوده براتون وجدی نگرفته طرف مقابلت شما هم جدی نگیر بنظرم چون داخل آیندت نیست و بیشتر بفکر آیندت باش و فعلا درگیرش نشو 

@u_upinku‍ سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم ...

4 یا ۵ سال دیگه شایدم زودتر قد متوسط رو به بلند و کلا آدم آرومیه بنظرم و به طور کاملا اتفاقی باهاش آشنا میشین