2777
2789

دخترم‌ ۸ سالشه‌ میخواستم‌ ثبت نامش‌ کنم‌ کلاس‌ سنتور می خواستم اگر تجربه ای دارید بگید ب نظرتون خوبه

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
چه جالب ،دختر منم هشت سالشه براش سنتور گرفتم،دنبال استادم براش 

موفق باشن‌، ب نظرتون‌ خوبه ثبت نامش‌ کنم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشن‌، ب نظرتون‌ خوبه ثبت نامش‌ کنم

ممنون عزیزم،راستش من کمی پرس و جو کردم گفتن ساز خوبیه برای شروع ،هم راحته به نسبت بقیه سازها،حالا باقیش مونده به استعداد و علاقه دخترم

ممنون عزیزم،راستش من کمی پرس و جو کردم گفتن ساز خوبیه برای شروع ،هم راحته به نسبت بقیه سازها،حالا با ...

من خودم عاشقش‌ شدم‌ اول گفتم بفرستم‌ ساز کالیمبا‌ ولی دیدم خودم‌ بیشتر عاشق‌ سنتورم‌ اینجور می تونم‌ بهتر تشویقش‌ کنم😅