2777
2789
عنوان

تجربم از بلند و پرپشت شدن مژه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 17510 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم مژه سریتا زدم اگه اطلاعاتی میخوای بگو بهت بگم که چجوری زدم و چی شد اینا فک کرذن تبلیغات کردم&nbs ...

چطور ب مژه هات ميزني😍

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
مرسي عزيزم منم امتحان ميكنم من متاسفانه ابروهام كن رشده چه كنم

واسه ابرو نمیدونم خواهش میکنم گلم ولی وقتی سرم مژه ش خوب بوده حتما ابروشم خوبه...ولی اینجا بعضیا نوشتن مال ما ریخته 

باید استفاده کنی ببینی بهت میسازه اصلا یا نه

اصلنم مژه نمیریزه دروغ نگید من فعلا خوب جواب گرفتم حتما به بعضیا نمیسازه من اتقد پیاماتونو میخوندم د ...

منم استفاده کردم 

خیلی هم مژه هام بلند شد 

ولی وقتی مصرف رو قطع کردم (به صورت تدریجی حتی )

برگشت به حالت اولیه 

ضمنا نه ارزش نداره چون قطعا عوارضی داره 

واسه ابرو نمیدونم خواهش میکنم گلم ولی وقتی سرم مژه ش خوب بوده حتما ابروشم خوبه...ولی اینجا بعضیا نوش ...

حتما عزيزم مرسي ازين ك تجربتو در اختيارم قرار دادي

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
چطور ب مژه هات ميزني😍

ببین من اون موقه خیلی مژه هام ریخته بود خب؟ یعنی بدون ریمل نمیتونستم بعد نه که دم مژه هام بیشتر و بلند تر بود اونا بیشتر از بقیه پلکم ریخت یعنی مژه هام گوشه نداشت😂😂😂😂 واسه همین حتی شده قبل ریمل وقتی صورتمو میشستم میکشیدم رو مژه هام بعد که خشک شد ریملمم هم میزدم با این وجود جواب داد بازم 

منم استفاده کردم  خیلی هم مژه هام بلند شد  ولی وقتی مصرف رو قطع کردم (به صورت تدریجی حتی ...

من هنوز قطع نکردم دیگه نمیدونم الان مژه هام خیلی خوبه خیلی خوشحالم 

منم سریتا میزنم یه مدت اینطور که میگن معجزه نمیکنه من بعد سه ماه مژه هام یکم بلند شد همین

واسه شما جواب نداده احتمالا واسه من عالی بوده 

در عرض یک ماه با چشام دیدم چقدر رشد کردن

واسه شما جواب نداده احتمالا واسه من عالی بوده  در عرض یک ماه با چشام دیدم چقدر رشد کردن

فک کنم چون مژه های من از اول پرپشت بود خوب جواب نداد بیشتر واسه اونایی جواب میده که مژه هاشون کم پشته یا ریخته