2777
2789

سلاااااام خدمت همه شمااا

خانمای با سلیقه بیان درباره دکوراسیون خونه صفر تا صد بگین رنگ مبل ها پرده ها فرش ها نوعشون؟

تزئینات جانبی ؟؟تابلو ها'؟؟و خلاصه هرچییی ب ذهنتون میرسه بگین خیلییی ممنونم 

خودمم عکس میزارم نظراتتونو بگین 

من فرش صد در صد ایرانی دوسدارم

مبل چستر جمع و جور باشه زیاد بزرگ نباشه ، با رنگ خنثی مثل شیری یا استخوانی 

میز تی وی چوبی عسلی

پرده یه چیز ساده بدون والان و ‌....

خونه گرم و صمیمی دوسدارم...مدرن و سنتی قاطی 

من فرش صد در صد ایرانی دوسدارم مبل چستر جمع و جور باشه زیاد بزرگ نباشه ، با رنگ خنثی مثل شیری یا اس ...

فرش روشن خوشکل تره ولی دردسر خیلی زیادی برا تمیز بودنش داره شما با مبل ها ب رنگ ملایم مثل گلبهی ابی اسمونی سفید چ رنگ فرشی پیشنهاد میدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرش روشن خوشکل تره ولی دردسر خیلی زیادی برا تمیز بودنش داره شما با مبل ها ب رنگ ملایم مثل گلبهی ابی ...

ما فرشامون روشنه مشکلی نداریم.البته اگه شما بچه داشته باشین یکم درد سر داره

بنظرم رنگ زمینه شیری مثلا با گلای گلبهیِ برجسته خشکل میشه

ما فرشامون روشنه مشکلی نداریم.البته اگه شما بچه داشته باشین یکم درد سر داره بنظرم رنگ زمینه شیری مث ...

اینکه میگن فرش های برجسته ب مرور زمان سطحشون ثاف و یکنواخت میشه درستع؟؟

من فرش صد در صد ایرانی دوسدارم مبل چستر جمع و جور باشه زیاد بزرگ نباشه ، با رنگ خنثی مثل شیری یا اس ...

اینایی که گفتین تا حدودی مشخصات خونه من بود  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.