2821
2789
عنوان

شـــیــر افـــزا.....

1244 بازدید | 7 پست
نــی نــی 11 روزه س

پـــسره

قطـــره شیــــر افـــزا گرفـــتم

اینـــجا خونـــدم بـــرای نوزاد پـــسر نــخوریـــن

عقــیم میـــشه

شیـــرم کمـــه بخورم یــــــا نخــــورم؟؟؟.....
عقیم نمیشه . کی گفته ؟!!!! من که هم دکترم و هم همون روز زایمان تو بیمارستان بهم گفتند شیرافزا حتما تهیه کنم و بخورم

میگن بلوغ پسر را عقب میندازه . حالا یکی دو سال هم بلوغ عقب بیفته . مگه چی میشه /!!!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من بخور حتما خیلی هم خوبه

من هم مثل شما توی همین سایت دیدم که خیلیها میگفتن برای بچه پسرها بده و اونها رو عقیم میکنه و .....

یه بار فقط واسه همین رفتم دکتر و ته و توی قضیه رو در آوردم دکترم گفت خوردن رازیانه برای مادر پسردار مشکلی نداره

رازیانه برای مردها مشکل داره نه برای بچه ها چون بیضه شون هنوز فعال نشده

قدیمیها که همه رازیانه و زیره میخوردن برای از بین بردن نفخ شیرشون مگه پسراشون مشکل دار شدن ؟؟؟
عرق زیره بریز تو چاییت بخور.......هم برای دل دردای پسرت خوبه هم برای شیر فوق العاده است....

کاچی با روغن حیوانی...

شیرافزا....

مایعات زیاد...

خواب زیاد....

برای من اینا معجره میکرد....
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://ninisite.co/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز