2777
2789
سال ۸۹ ازدواج با دوست سابقم ازدواج کردم به خدا احساس مبکنم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ولی من بی نها ...

خداروشکر ک الان خوشبختی و خوشحال شکر گذشته رو ب یاد نیار اگه همسرت خوبه قدر زندگیتونو بدون

عزیزم خانوادت اگه بدونن انقد زجر میکشی جونشونم بی معطلی برای آسایشت میدن خودت باهاشون حرف بزن بگو چج ...

اره باید دلو بزنم ب دریا.اونا نمیدونن من تو چه شرایط سختی هستم.بخداافسردگی گرفتم.همیشه بی رمق و بی حوصله ام.شوهرم باعث شده.شما رابطه عاطفیتون چطوره؟ماکه انقدباهم سردیم.ن حرفی ن خنده ای ن چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه خوانوادش از زندگیش اطلاع ندارن

خب مهم نیست حتی اگه راهش نمیدن بازم میتونه از یه سالمند نگهداری کنه کنارش درس هم بخونه یا جایی موقت شاغل بشه کلی فرصت کسب کنه و پیشرفت کنه کنار یه شوهر معتاد و زندگی پر استرس و داغون چی دقیقا به دست میاره؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خداروشکر ک الان خوشبختی و خوشحال شکر گذشته رو ب یاد نیار اگه همسرت خوبه قدر زندگیتونو بدون

چون من هم شرایط شمارو داشتم درکتون میکنم

فقط تو رو خدا بجه نیارید وگرنه بیشنر داغون میشید

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
خب مهم نیست حتی اگه راهش نمیدن بازم میتونه از یه سالمند نگهداری کنه کنارش درس هم بخونه یا جایی موقت ...

من نمیتونم تا سر کوچه هم تنهایی برم نمیزاره چجوری کار پیدا کنم اخه

چجوری اخه با چه امیدی با چه پشتوانه ای من نه چیزی دارم نه کسیو

من فقط جای خواب داشتم

رفتم توی مهد کار کردم

خودت رو وست کم نگیر اهداف این زندگی رو تو باید ترسیم کنی چون به همسرت هیچ امیدی نیست

خداروشکر عزیزم قدرزندگیتو بدون اینوازته دلم میگم😔😔😔😔

خیلی گلی به خدا 

حیف شماها که اینقدر روح بزرگی دارید ولی همسرتون.....

چجوری اخه با چه امیدی با چه پشتوانه ای من نه چیزی دارم نه کسیو

احتیاج به کسی و چیزی ندارید فقط همت و اراده تا سر کوچه نمیذاره برید اولا که اون معتاده و راحت میتونین طلاق بگیرید دوما اگه اونجوری شرایط سخته حداقل تو همین شرایط یا درس بخونین یا یه شغل مثل خیاطی که تو خونه بتونین انجام بدین یاد بگیرید که اگه شرایط بهتر نشد حداقل اینجوری تو اوج جوونی کاسه چه کنم دستتون نگیرید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اره باید دلو بزنم ب دریا.اونا نمیدونن من تو چه شرایط سختی هستم.بخداافسردگی گرفتم.همیشه بی رمق و بی ح ...

اره بهترین کار همینه که ب خانوادت بگی همه چیو اونا بفهمن خودشون طلاقتو میگیرن، مام هیچی اصلا هیچ دلخوشیه الکی هم نیست ب الکیا شاد باشیم تنها حرفایم که بزنیم باهم در مورد کار و پول و غذا خوردنه و کل زندگیمون دعواس  

اره بهترین کار همینه که ب خانوادت بگی همه چیو اونا بفهمن خودشون طلاقتو میگیرن، مام هیچی اصلا هیچ دلخ ...

گناهِ منو شما و امثال ماچی بوداخه که اینجوری گرفتار و بدبخت شدیم‌.انقدر کمبود دارم تبدیل شدم ب ی ادم پراز عقده😣😔

کاش من خواهرت بودم ببین چجوری به شوهرم میگفتم حسابش رو برسه ...قدر زن سالم رو نمیدونن احمقها

ببخشید دیگه خیلی ناراحتم