2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چطور. حالتاش چطوریه؟ چیش شمارو اذیت میکنه؟

خب کلِ زندگی مختل شده.الان میره سرکارولی هرچی درمیاره خرجِ متادونش میکنه.ی ادمِ عادی نیست.همه کاراش حرص ادمو درمیاره.هروقت خونه باشه فقطططط میخوابه.همیشه یا خماره یا نعشه.هیچوقت توحال خودش نیست.توهمیه و...😣😣😣

خب کلِ زندگی مختل شده.الان میره سرکارولی هرچی درمیاره خرجِ متادونش میکنه.ی ادمِ عادی نیست.همه کاراش ...

الهی بمیرم برات چقدر سخته

برا همین من جدا شدم

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
خب کلِ زندگی مختل شده.الان میره سرکارولی هرچی درمیاره خرجِ متادونش میکنه.ی ادمِ عادی نیست.همه کاراش ...

شمابچه داری من یه دونه دارم مجبورم بخاطراون بسازم وهم اینکه مشکل مالی دارم نمیتونم ازپسش بربیام

الهی بمیرم برات چقدر سخته برا همین من جدا شدم

خدانکنه عزیزم.والاکار خوبی کردی.من الان ۵ ساله بلاتکلیفم.موندم برم یابمونم.خانواده شوهرم فقط بهم ترحم میکنن و منم خیلی ناراحت میشم.خیلی داغون میشم یکی بهم دلسوزی کنه😭

وضع مالیتون چطوره؟دستش ب دهنش میرسه مهریه بده بهت؟

کار داره اما هرچی در میاره خرج متادن خریدنش میشه چیزی برای مهریه دادن من که نداره هیچی، خونه ای که گرفتیمم پول طلاهای من رهنشه

شمابچه داری من یه دونه دارم مجبورم بخاطراون بسازم وهم اینکه مشکل مالی دارم نمیتونم ازپسش بربیام

من ۵ساله باهاشم و نذاشتم بچه دار بشیم.خودم موندم چه کنم بچه رو کجای دلم جاکنم.ماهم اوضاع مالی خوبی نداریم متاسفانه.همسرشما اعتیادش چیه