بچه من دو تا پسر دارم یکی چهار سال و ده ماهشه یکی یک سال و ده ماه بزرگم در کل بچه آرومیه شیطنتش در حد معمول هست و از کوچکی درکش بزرگتر از سنش بود نمی دونم شاید چون خیلی زود به حرف افتاد ولی کوچکه الان خیلی زور میگه البته مهربونم هست خیلی عاطفیه بوس و بغل زیاد میکنه ولی از صبح که پا میشه همه چی رو برا خودش میخواد هر چی دست پسر بزرگم باشه میگه بده یه چیز دیگه بر داره باز همینه یعنی همش میگه بده با زور با جیغ بعدم همینجور میزنه عصبانیت که جای خودش انگار فکر میکنه بازیه همینجور با دست و پاهاش میزنه و میخنده گاهی با بطریش آب میخوره تو دهنش نگه میداره تف میکنه بیرون خصوصا پسر بزرگم بدش میاد حساسه رو اون تف میکنه دیشب با ماشین زده تو صورت داداشش زیر چشمش یکم کبود شده امروزم سر جنگا دعوا بود بزرگه داشت بازی میکرد اونم شلوار پسرمو گرفته بود با این یه ذره قدش میکشیدش رو سرامیکها که از جنگاها دورش کنه واقعا نمی دونم چه برخوردی باهاش کنم گاهی اعصاب پسر بزرگمو خورد میکنه خیلی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
آره دستش سنگینه میگم امروز پسر بزرگمو از شلوارش گرفته بود رو سرامیکها میکشوند منم با بزرگه دعوا کردم گفتم همش میشینی بزنه تو سر و کلت از خودت دفاع بلد نیستی بکنی