2777
2789

سلام دوستای گلم بچه دوستم سه ماه ونیمشه سرماخورده آبریزش بینی داره یکمی میگه میشه سرماخوردگی کودکان بدم یانه چقدباید بده یامیگه اگه ن چکارکنم همسرشم نیس ک بره بپرسه

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

زیر 6 ماه به بچه دارو نمیدن اصولا.. 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری.اگه فقط ابریزش بینی داره بگو پتو پیچش کنه و دور سرشم حوله ی گرم بذاره وقتی خوابه.شیرش هم خیلی بیشتر بده.خودش خوب میشه کامل یکی دو روزه.ولی اگه تب یا سرفه داره بحثش جداس.دکتر باید ببینه.به بچه ی سه ماهه که نمیشه شربت سرخود داد

بستگی به نوع سرماخوردگی داره و داروی کودکان رو هیچ داروخونه ای نمیده مگر آشنا باشه.

و به نظرم امشب رو بهش قطره ی استامینوفن بده تا فردا ببره دکتر.

قطره ی استامینوفن هم باید دو برابر وزن بچه بده مثلا ۵ کیلو هست ۱۰ قطره بده.

من بچم ۴ ماهش بود باید ۸ قطره میدادم ولی ۱۰ قطره دادم دکخر گفت اشکال نداره اخه گفتم ۲ تا قطره میچسبه به خود قطره چکون دیگه‌

بستگی به نوع سرماخوردگی داره و داروی کودکان رو هیچ داروخونه ای نمیده مگر آشنا باشه. و به نظرم امشب ...

ممنون ازهمتون عزیزانم آخه الان همسرش نیس نمیدونه چکاکنه وگرنه میبردش دکترعزیزم ممنون ک گفتی گلم

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
ممنون ازهمتون عزیزانم آخه الان همسرش نیس نمیدونه چکاکنه وگرنه میبردش دکترعزیزم ممنون ک گفتی گلم

خواهش میکنم انشاا... خوب میشه نگران نباش ولی قطره ی استامینوفن هم گلو دردی چیزی داشته باشه ارومش میکنه هم راحت میخوابه و هم اینکه خدایی نکرده اگر تب کنه استامینوفن تب بر هست. فردا هم بره دکتر که بچه رو نمیشه سرخود دارو داد.