2777
2789

من دوسش دارم ولی نمیدونه...

نمیدونه که میدونم اونم دوسم داره..

دوسم داره اما هیچی بهم نمیگه...

چرا...😔

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این همه زحمت بکش غذا درست کن سعی کن خوشمزه باشخ وباب میل حضرت اقا اخرش میگه تو برای من غذا چی درست میکنی موندم دیگه چیکار کنم هر روز غذا میپزم شب قبلش اماده میکنم میذارم یخچال اخرش من میشم ادم بده

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست 
اگه دوس داری بگو♡

من دوران دبیرستان ی پیری ازم خوشش اومدتا وقتی دانشگاه قبول شدم‌منومیخاست اما چون باخیلیا بودمن بیخیالش شدم امااون همیشه احوال پرسم بودازهمه امامن بااینکه عشق اولم بود بیخیالش سدم وعاشق شوهرم شدم دیروز دیدمش جلوم ترمز کرد زل زد توچشام خیلی حالم بدشد ازدیروز بدجور توفکرم